stopowicz Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam czy macie w swoich moto blache pod silnikiem? ja mam zwykla aluminium ryflowane przykreconbe do ramy...A kuzyn dorobil mi tez z aluminium tylko podkleil gruba warstwa silikonu taka oslone na dyfuzor przykrecona opaskami takimi do np. wezyPolecam cos takiego bo przy ewentualnej glebie nie zrobisz dziury w dyfuzorze i nie obija go kamienie...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nysiel Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 no to wiemy wszystko... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam czy macie w swoich moto blache pod silnikiem? Ja mam http://www.bikepics.com/pics/pics/husqvarn...pics-349454.jpg ale nie dorabianą tylko tanio na allegro kupiłem nie używaną' date=' ze stanówno to wiemy wszystko... i po co taki post? jakby każdy pisał że "wie" to byłby tylko zaśmiecony temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 tez sie zastanawialem nad takimi wyjebanymi w kosmos kozakami na dyfuzor ale ... po głębszym zastanowieniu to poza wygladem nic nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ja akurat nie posiadam pod silnikiem jakąś płytę chroniącą może pod crossami nie ma(bo zbędne kg) :?: :roll: :) po głębszym zastanowieniu to poza wygladem nic nie daje.Nie no napewno daje jakąś ochrone w pewnym stopniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 pod silnik daje napewno ale bubie chodzi o dyfuzor a tam to hmm nie potrafie znalezsc sensownego argumentu :) JA u siebie tez nie mam i w sumie na poczatku jak jezdzilem enduro martwilo mnie to bardzo, ale jak zaczalem jezdzic po torze to olalem ta sprawe :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 tez sie zastanawialem nad takimi wyjebanymi w kosmos kozakami na dyfuzor ale ... po głębszym zastanowieniu to poza wygladem nic nie daje.Przecież tak dla szpanu by tego nie produkowali. Zapobiega wginaniu się dyfuzora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi