kuba_gsxr Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 hmmm, ja mam zawszę ochotę na gołą laskę i ostrą jazdę na motorze :P pozdroQba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 ja mam zawszę ochotę na gołą laskę i ostrą jazdę na motorze a ja odwrotnie ostra jazda z laską i goły motor :laughing: :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 jak to mowia ladnie pieknie az pala mieknie gratulacje moto fajny kon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 chciałem napisać hehehehhehehe Qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 witam ;) świetne moto, gratuluje zakupuPOZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Coś, co mnie kręci, ale nigdy nie odważe się kupić....Gratuluje i życze miłych chwil na motorku :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien162 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 kozacka maszyna POZDRO :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 jedyny sluszny sportowy motocykl to tylko GSXR , malowanie jakies pstrokate zamien owiewki na bialo-niebieskie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 zakupiony w listopadzie, niestety już za zimno było na dłuższą jazdę....delikatnie go sprawdziłem i odstawiłem z płaczem do garażu siemasz gratuluje, ale co do jazdy, człowieku,latałem jeszcze w grudniu:) dobre było jak podjechałem na staje koleszka ze stacji popatrzył sie na mnie jak na mikołaja na reniferze. zdziwił sie ( w grudniu ) na plastiku, nie codzienny widok. p.s kup sobie goretex, pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speed72 Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Swietny sprzet, napewno nie bedziesz zalowac zakupu, "latalem" na roczniku '01 tej samej maszyny przez dwa lata. Bosko krecacy sie silnik, najwiecej sypalem na tej maszynie 182 mil na godzine. (licznikowe) i wiem ze poszedl by troszke wiecej. Jak masz jakies pytania to wal smialo. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T_D_J Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Rewelacyjny sprzęt, znam ten ból kiedy to kupiony praktycznie "na zime" sprzecik musi poczekać 4 miechy, załatw sobie dobre fotele do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 chłopy i dziewczęta :lol: już zima za kilka miesięcy się skończy hehehehe. może zacznę latać z suszarką i będę topił śnieg 8) będzie szybciej ale mi się che już jeździć, raaaaaaannnnyyyyyyyyyyyy :buttrock: pozdroQba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 No chlopaki moze juz nawet pare tygodni do konca zimy, wiec nie jest zle!T_D_J - pochwal sie cebra :buttrock: Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 sprzecik niezły gratulacje byle do wioosny panowie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T_D_J Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Chętnie się pochwale tylko niech mi ktos napisze jak tu się obrazki wrzuca , bo coś mi się nie udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi