agassi Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 nie wiem po co sie tak unosisz. ja zrozumialem cie doskonale. No ale pomyślałeś że jestem jakimś wsiurem co leje wode z kranu do chłodnicy a tak nie robie' date=' bo wiem że do chłodnicy jest przeznaczony płyn chłodniczy a nie woda. Ok z resztą już wszystko wyjaśnione, możemy dalej dyskutować o naszym problemie :) Agassi jak coś zdziałasz to daj znac czy przyniosło to jakieś efekty.[/quote']No czekam na swieczki od Fila i zobaczymy co bedzie, mam nadzieje ze zagada, w polowie tygodnia powinienem zdac relacje. pzdr. [ Dopisane: 17-01-2006, 09:45 ]Wczoraj spialem sie jeszcze i poszedlem z moto pogadac i o dziwo na starej mocno rozgrzanej swiecy na chwile zagadal a potem znow zasnal wiec to chyba te dysze bo w garazu mam zimno jak cholera. :)pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras25ktm Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 dokladnie w styczniu 2006 tez jezdzilem swoim 400 EXC po sniegu razem ze swoim bratem (on na Husaberg FC470) i mielismy ten sam problem - brak mocy na malych obrotach po okolo 15-20 min. Proste - okazalo sie, ze kleby sniegu wznoszone spod kol naszych rumakow zapchaly nasze filtry powietrza niemalze centymertowa warstwa sniegu. Drugiego dnia (bo zabawa w drift na sniegu nam sie spodobala) zmodyfikowalismy wloty powietrza zakladajac zabezpieczenia przed wlatujacym bezposrednio na filter snieg. (dodatkowe szmatki, gabki na drodze zasysanego powietrza) ale po okolo 40-50 minutach jazdy bylo to samo. -wszystko zalepione sniegiem. -Generalnie nie nazekam -zabawa byla super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 jakim sposobem śnieg do puszki z filtrem wlazł ? przecież to jest niemożliwe, w moim byłym exc250 nawet w mega błocie nic się nie dostawało do puszki filtra.puszki mieliście kompletne ? chodzi mi o ten zaworek którym spływa olej/woda na dole airboxu od strony tylnego koła Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Trochę OT.Podłączę się.nie zalewa się, nie dusi go( na śniegu przy 20 km/h spokojnie 3ką można jechać), Ostanio zalalem DT jak szybko wbilem na 6. i jechalem na niskich obrotach. Cos mozna z tym zrobic? Jak zrobic troche mniejsze spalanie? Iglica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras25ktm Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 jakim sposobem śnieg do puszki z filtrem wlazł ? przecież to jest niemożliwe, w moim byłym exc250 nawet w mega błocie nic się nie dostawało do puszki filtra.puszki mieliście kompletne ? chodzi mi o ten zaworek którym spływa olej/woda na dole airboxu od strony tylnego koła Kiedy jest ujemna temperatura to snieg jest bardzo sypki, rozpylony potfafi zalezc wszedzie (bloto kolego ma inna konzystencje) i wedlug Twojej opinii jezeli puszka chroni od wszystkiego, to po co wogole zalkadane sa te gabczaste filtry? jakim sposobem śnieg do puszki z filtrem wlazł ? przecież to jest niemożliwe, w moim byłym exc250 nawet w mega błocie nic się nie dostawało do puszki filtra.puszki mieliście kompletne ? chodzi mi o ten zaworek którym spływa olej/woda na dole airboxu od strony tylnego koła Kiedy jest ujemna temperatura to snieg jest bardzo sypki, rozpylony potfafi zalezc wszedzie (bloto kolego ma inna konzystencje) i wedlug Twojej opinii jezeli puszka chroni od wszystkiego, to po co wogole zalkadane sa te gabczaste filtry? (Husaberg nie ma tej puszki wogole i filr powietrza ma pod miedzy rama a zbiornikiem paliwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 to dziwna sprawa bo w moim sprzęcie takich rewelacji nie było, a też latałem zimą Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi