maciek87 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witammiałem 17.01 egzamin w Krakowie, i przed egzaminem egzaminator przyszedł i wszystko wytłumaczył jak będzie na nowym egzaminie, lusterka ustawia się tylko raz, musze powiedzieć że ten poszerzony łuk jest banalny elegancko prawa ręka na siedzienie obok i patrzymy przez szybe, przez lusterka kontrolujesz ew. kierunek, nic prostszego. Zresztą musze sie pochwalić że było to moje pierwsze podejście do egzaminu na B i zdałem z czego się bardzo ciesze, na wiosne czeka mnie jeszcze egzamin na kat A mam nadzieje że pójdzie równie łatwo.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witammiałem 17.01 egzamin w Krakowie' date=' i przed egzaminem egzaminator przyszedł i wszystko wytłumaczył jak będzie na nowym egzaminie, lusterka ustawia się tylko raz, musze powiedzieć że ten poszerzony łuk jest banalny elegancko prawa ręka na siedzienie obok i patrzymy przez szybe, przez lusterka kontrolujesz ew. kierunek, nic prostszego. Zresztą musze sie pochwalić że było to moje pierwsze podejście do egzaminu na B i zdałem z czego się bardzo ciesze, na wiosne czeka mnie jeszcze egzamin na kat A mam nadzieje że pójdzie równie łatwo.Pozdrawiam.[/quote'] No ale też musiałeś sie zatrzymać max.40cm przez linia czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek87 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Teraz jest coś takiego jak strefa zatrzymania, prostokąt z namalowanymi przekątnymi i w nim masz się zmieścić, i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Gratulacje! Powiedz tylko co z parkowaniem w realnych warunkach, kazał Ci wciskać się gdzieś autem? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek87 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Tak, każdy podczas nowego egzaminu praktycznego musi przynajmniej raz zaparkować na mieście, u mnie było to parkowanie równoległe oczywiście między samochodami, miejsca było aż nadto także spokojnie sie wcisnołem, następnie miałem zawracanie posłużyłem sie skrzyżowaniem, podczas tego manewru musi być wykorzystany bieg wsteczny, to również poszło gładko. Także egzaminu nie ma sie co bać, trzbea do tego podejść bez stresu, ja tak uczyniłem i wszystko wyszło elegancko.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 co to za skrzyzowanie ze wsteczny wlaczales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek87 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Hmm jakby to napisać było to skrzyżowanie z drogą podporządkowaną występującą po lewej stronie. Więc migacz w lewo wjazd w tą droge, migacz w prawo, wsteczny i wyjazd na droge z pierwszeństwem, i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Także egzaminu nie ma sie co bać' date=' trzbea do tego podejść bez stresu, ja tak uczyniłem i wszystko wyszło elegancko.Pozdrawiam.[/quote'] Łatwo ci powiedzieć jak w warszawie nie zdawałeś P.S Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi