miclaw Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Witam! Czy można wyrejestrować ,,na chwile"motorower który jest zarejestrowany w Polsce ? Szukałem ale nic nie było ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Co to znaczy "na chwile" Twoim zdaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Jak ci wyrejestrowuja motorower to obcinają róg dowodu rejestracyjnego. Czyli, jesli bedziesz chcial zarejestrowac ponownie to placisz za nowy dowod, tablice rejestracyjne, ubezpieczenie...Ale powiedz, po co chcesz " na chwile " wyrejestrowac motorower?? :? P.S. "Czy można wyrejestrować ,,na chwile"motorower który jest zarejestrowany w Polsce ?" W polsce raczej nie wyrejestrujesz motorowera zarejestrowanego w Mołdawii prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Spoko Spoko Chce go wyrejestrować bo chce go sprzedać !!A gostek które chce go kupić nie chce zarejestrowanego ! Jasne ? Mam nadzieje żę jest to bezpłatne,dobrze mówię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 To dla mnie bez sensu jest..nie lepiej by mu bylo przerejestrowac?? Chyba ze jakis przekręt chce ten koles zrobic :? Na to mi wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 to ma byc zart ???? wyrejestrowac mozna tylko gdy ci go ukradna, lub go zezlomujesz raz wyrejestrowanego nie mozna zarejestrowac ponownie, wiec zastanow sie co robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 ja bym się nie pchał w takie sprawy, bo może się okazać, że go wyrejestrujesz a kolesiowi się odwidzi i zostaniesz na lodzie :/ niech go sobie sam wyrejestruje albo niech da zaliczkę, chociaż i tak nie rozumiem co on kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Bo to ma być tak :Ja mu daje Skuter i kase a on mi Yamahe I nie wiem czemu nie chce zarerestorwanego. On ten skuter też będzie sprzedawał ...A przerejestrowanie ile kosztuje ? Dopisane:Tem już nie aktualny.Jak ktoś pisał : Gościowi się ,,już nie chce"zamieniać :) :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi