tomb2 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Mam kask otwarty ale brakuje mi do niego daszku :) . Może ktoś z forumowiczów wie gdzie można daszek kupić w rozsadnej cenie albo moze ktoś ma używany. Bardzo prosze o odpowiedź. Pozdrawiam: tomb2 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agniecha Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Jakiej firmy jest kask? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Kask jest jescze produkcji komunistycznej 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agniecha Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 To może byc mały problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Uniwersalny daszek na 3 napy z regulowanym rozstawem pasujacy do mojego zapasowego Leviora kupilem w zwyklym sklepie motocyklowym (Wroclaw, sklep "Pod wueska", ul. Dubois). Kosztowal mnie zawrotna sume 7zl. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Witam , orientuje sie ktos gdzie mozna kupic daszek do kasku enduro Lazer MX 6 Hawk? Jestem z Krakowa ale moze to i byc sklep z innego miasta prowadzacy sprzedaz wysylkowa :icon_rolleyes: pzdr 749s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek_sz Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Witam wciaz bezskutecznie poszukuje daszku do Lazera MX-5 czy ktos ma jakis pomysl? Za wszystkie bede wdzieczny :) Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi