noise of death Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 no wiec mam pytanko, czy dostane czesci do wersji USA XV 750 '81, do wersji USA VT700 '84???Jak myslicie, bedzie ciezko z czesciami do tych maszyn??Z gory dzieki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Z tego co się orientuje to łatwiej to XV będzie bo ciut więcej tego wyszło...nawet u nas sporo jest XV 750 SE...znajomy miał VT 700 i ceny części zabijały bo jeśli chciałeś orginały to z za wielkiej wody musiały przyjść...generalnie moto raczej dla kolekcjonerów ale ładne...lepiej jeśli shadowa to wersję na europę VT 750...wyglądem podobna do amerykana (nie mylić z obecną VT 750 C2).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Noise, nie ma najmniejszych problemów. Moja VT to wersja USA. Oryginalne części są w większości dostępne od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 zgadza się ale ty masz VT 500...a to drobna różnica...trochę więcej ich zrobiono o jakieś 3 tysiące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Dzieki Panowie!Powiedzcie mi jeszcze jedno, czy VT700 byla w wersji europejskiej produkowana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 można powiedzieć że była....a zwie się ona VT 750 i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbankowy Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 z cześciami do vt 750 nie ma problemu wystarczy kasa a serwis sprowadzi wszystko w tydzień przynajmniej w mojm wypadku tak był, bo sporo kupowałem bo nowe sprzegło komplet uszczelek, nowe tłoki pierścienie ,łancuszki , a i zużywanymi niema problemu tylko trzeba zemno się skontaktować to dam namiar, na gościa co ma ih sporo i za rosondno cene , jedyny problemmiałem to tylko z akumulatorem, bo niechcialem najdroszego to poczekałem 2 tygodnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbankowy Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 apropo wersja vt 750 usa była produkowana hyba do konca 85r potem po zmianie przepisów w stanah niby ohrona rynku(hd) przed japonjo od poczontku 86r produkowana była na ten rynek vt 700. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi