Gość KrzyChules Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 a nie lepiej zamiast wzmacniaczy kupic jakies uzywane radyjo z mp3 ?wg mnie to sie bardziej pyli pod to glosniki i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 ale musisz je zasilać 12 v a ja mam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ale majster Ladujesz Akumulator 12V i ci wyrobi ladowanie z 6v!!! na Samo RAdio ze wzmacniaczem!!;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 jak podłączam aku 12 v zamiast 6v??<wow> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarena gpz500 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 też mialem simka s51 i mialem w nim radio a instalacje mialem na 6 V zaden wzmacniacz na 6 szału nie zrobie ! ja urzyłem głosniczków komputerowch takich najzwyklejszych najtanszych wywaliłem transformator i wogole obudowy głosniki zrobilem tak ze niebyło wogole widać no i podlaczalem mp3 ! dobrze wspominam mojego simka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 też o tym myślałem ale mają strasznie małą moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 http://www.megaupload.com/?d=YWQ7YH8SMoze mi ktos powiedziec jak mam to sciągnąć?Czy musze sie tam zalogować?Ja juz chyba stary jestem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 na stronie jest odliczanie chyba 45 sek i dalej klikasz w megaunload proste :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 tak jest w prawym gornym rogu w prostokącie jest odliczanie czekasz po tem sie pojawaia,,download now" czy cos takiego klikasz i sie filmik sciąga :buttrock: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 download now" czy cos takiego klikasz i sie filmik sciąga U mnie własnie sie nie ściąga. Przechodzi dalej:http://www.fleshlight.com/main/video_byo.php?ref=54702 i c iągle leci ten durny filmik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 heh to musisz mie cos magister nasrane w przeglądarce;]Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Dobra kupiłem dziś pare czesci w sklepie i brakuje mi tylko przetwornicy z 6v na 12v wiecie może skąd zdobyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 jesli znasz sie na elektronice :) http://www.arczer.neostrada.pl/w030.htm z tego co patrzylem na necie to trudno je dostac...moze wejdz na allegro i popytaj ludzi którzy sprzedają przetwornice,mozesz również zobaczyć na jakieś simki na części-moze cos znajdziesz....powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 tak to widziałem tylko szkoda że nima tam oznaczonych żadnych kogensatorów i własciwości różnych elementów także to sie raczej nieprzyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 acha,no cóż....to musisz szukać dalej :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi