chichio Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ok, Dominik a mozesz podac jaki do dokladnie alarm jest(producent,typ)? Mysle na czyms takim. PAwel bedzie mi manetki grzane zakladal, wiec przy okazji moglbym sie skusic na alarm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zdziwili to by sie dopiero gdybys zostawil na biegu.... Ano to jest ryzyko... Lepiej przed zabawą upewnić się, że można się bawić :buttrock: Ale to nie znaczy, że nie można się pobawić :crossy:Naturalne zabezpieczenie mają te modele, w ktorych na biegu nie odpalisz. Odpalanie na odległość mogą sobie odpuścić ci, którzy mają moto, w którym trzeba wcisnąć dźwignię sprzęgła przy odpalaniu. pzdr albo nie odpala jeśli ma wyjętą stopkę, jak NSR 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ok' date=' Dominik a mozesz podac jaki do dokladnie alarm jest(producent,typ)? Mysle na czyms takim. PAwel bedzie mi manetki grzane zakladal, wiec przy okazji moglbym sie skusic na alarm.[/quote'] chichio jako przykład może posłużyć ten: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80687090 Niemniej pamiętaj, że praktycznie wszystkie te noname'y z allegro to to samo. Różnice są w kształcie i kolorze pilota może. I ceny spadły, ja kupowałem coś za 150 zł od użytkownika o wdzięcznym nicku bocian5000. Już pisałem na forum - alarm który kupiłem 2 razy się popsuł, zanim dobrze został założony. Za każdym razem bocian5000 wymieniał. Za 3 razem wszystko działało jak należy. Z tego co słyszałem, byłem pierwszym przypadkiem, który miał takiego pecha. Sporo osób z forum z tego co zauważyłem ma takie śmieszne alarmy i działają im już od długiego czasu. Taki alarm to nie ukrywajmty, żaden high-end. Przed dzieciakami jednak uchroni, przed dresami, którzy chcą sobie zdjęcia porobić tudzież przed matkami sadzającymi bachory na motocyklach. Na złodzieja i przyspawanie do latarni nic nie da, więc nie łudźmy się, że ten alarm coś da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 A jak mam moto palone na kopa to moge sobie taki alarm ze starterem założyć? :twisted: :mrgreen: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi