przemek3578 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 W tamtym roku byla kicha... :cry: ale moze teraz warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramis1986 Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Czy ktoś może wytłumaczyć jak się dostać do tej hali Torwar od dworca centralnego - na jakiej ulicy jest, jak daleko od dworca i jakimi autobusami lub tramwajami mozna dojechać. Najlepiej jakby byla jakaś mapka bo ja niestety nie znam Warszawy, może organizatorzy jakąś zrobili? ja nie mogę znalezc, za pomoc serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Czy ktoś może wytłumaczyć jak się dostać do tej hali Torwar od dworca centralnego - na jakiej ulicy jest' date=' jak daleko od dworca i jakimi autobusami lub tramwajami mozna dojechać. Najlepiej jakby byla jakaś mapka bo ja niestety nie znam Warszawy, może organizatorzy jakąś zrobili? ja nie mogę znalezc, za pomoc serdecznie dziękuję[/quote'] autobus 151 z Centralnego około 11 min i wysiadasz na przystanku Torwar i jesteś na miejscu ciężko nie trafić 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thcq Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam, pytanko do tych co byli kiedys , jest mozliwosc kupna jakis akcesoriow (butow, spodni itp) czy tylko ogladanie sprzetow ? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Mozna kupic wszelkiego rodzaju akcesoria.POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi