Gość naked-fan Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 naked-fan masz chociaz A1 zeby "dojezdzic" do A ?jesli nie to moze lepiej kupic 250 bo i tak nielegalnie ale doznania lepsze Razzno właśnie w tym problem że nawet A1 nie mam, a chciałem jakiś motocykl kupić zeby poćwiczyć przed kursem, oswoić się z tymi maszynami i tak pomyślałem że 125 bedzie dobre (aż tak strasznie nie pale sie na wieksze bo ja nawet biegow dobrze zmieniac nie umiem ;) )a z tych 250 co podawaliście to jakoś żadna do gustu mi nie trafiła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 kurde, wg mnie cbf 250 to typowy naked o typowym wygladzie:) mi sie na kursie fajnie nim jezdzilo ;) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 a moze dowiesz sie jaki masz u siebie motocykl egzaminacyjny i zastanowisz sie nad takim. Jezeli masz tak jak wiekszosc GN 250 to mozesz brac. Nie mialem wielu doswiadczen z tym motocyklem ale przy tych kilku jazdach dobrze sie na niej czulem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ale mnie wkurza to pieprzenie. Od razu moze niech kupuje litra, do nauki wymarzony. Bierz tego GSa tylko sobie kuku bez prawka nie zrób bo konsekwencje bolą. 125 tak szybko ci sie nie znudzi. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Gdybym mieszkal na peryferiach i mial wiecej czasu na jazde niz becnie ,to chyba bylby to najlepszy sprzet drogowy. Mialem Jinchenga Knighta 3 sezony i jak to na poczatku wkurzalem sie z brakiem szybkosci. Ale teraz,przy posiadaniu szostki, to juz mi sie troche nudzi i wole jednak, nawet na mniejszej pojemnosci, pochlaniac sobie zakrety patrzac na piekno natury :roll: . Wystarcza predkosc kolo 100, zaleta tej Japonii to to, iz lepiej zaawansowana jest technicznie i wygodniejsza bez zabawy z olejem. Oby tylko czesci byly i niedrogie. Twoj gust sie rozwinie z czasem, ja chyba z czasem przejde na nakedy, ale z zapasem mocy, lub nawet jakis chopperek sie nawinie, bo jakas namiastke z niego mam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość naked-fan Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ale mnie wkurza to pieprzenie. Od razu moze niech kupuje litra' date=' do nauki wymarzony. Bierz tego GSa tylko sobie kuku bez prawka nie zrób bo konsekwencje bolą. 125 tak szybko ci sie nie znudzi.[/quote']konkretna odpowiedź, hehe :buttrock:no i tak chyba zrobie, musze jeszcze tylko znaleźć czas aby pojechać do Torunia.co do tych co radzą mi większe silniki, nie wiem czy to dobry pomysł, doświadczenie z motocyklami mam znikome i nie chce się na dobry początek poturbować (czyt. zniechęcić do tych maszyn)jak mi się znudzi to go sprzedam i kupie mocniejszy (mam na oku kawasaki EL 250, bardzo ładny)pzdr, kris Aha, mam jeszcze jedno pytanie, jakiej mniej więcej wielkości (wysokości) jest ten moto. mam 175 cm (w glanach) i nie wiem czy on nie będzie dla mnie za mały / nie bede wygladal na nim śmieszniez góry thx za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Jak chcesz Eliminatora to ja bym proponował jednak (jesil masz faktycznie znikome doswiadczenie z motocyklami) EL 125... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość naked-fan Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 to znaczy myślałem o EL 250 jako następny motocykl po GS 125.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 No chyba ze tak... Ale ja i tak bym brał EL 125...Jakis taki bardziej ładny :lol: Ale niewiem jak z ceną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość naked-fan Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 EL 250 stoi gdzieś tak 4-5 tyś (chyba..), sądze tak po jedynej aukcji na allegro :crossy: co do el 125, myślisz że to dobry pomysł przesiadać się ze 125 na 125?ee..chyba nie :buttrock: a zapytam jeszcze raz, wie ktoś może jakiej wysokości może być gs 125 i czy nie bede na nią za duży? (mój wzrost 175 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ale na poczatek EL 125...GS nie wchodził w gre w tamtym poście :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi