stopowicz Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 WitamWitam!!MAM MAŁE PYTANKO ILE KOSZTUJKE PACZKA Z NIEMIEC DO POLSKIMOZE MA KTOS JAKIS CENNIK?DZIEKUJE I POZDRAWIAM :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zalezy jaka firma i jaki ciezar paczki wchodzi w gre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 JA za paczke z butami ważącymi do 2kg zapłaciłem 17zł .... pozdro. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 17lz to nie za mało/Mi sie wydaje ze to wiecej powinno kosztowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Cennik na ebayu z wysylka na europe przez Deutsche Post unas to dochodzi jako DHL kosztuje bodajze 16-18 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 http://www.dhl.de/dhl?skin=hi&check=yes&la...lFile=200003170 Klikasz na "Postal charges calculator" Dalej to juz chyba sobie poradzisz. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Jakos sobie poradzilem dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi