Nitro Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Gratulacje zakupu ,zeby ci jak najdużej służyła 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 ja mam na tuning 4440zł;] Gratulacje nowego moto ''rg''Ale za tą kase nie wolałbyś sobie jekiegoś enduraka sprawić ?I mieć dwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 A ta Rs'ka z avatara to Twoja?Niemozliwe zeby byla 97r. ;) Te budy od 99 robili :notworthy: Ale tak czy siak,wolalbym stuningowac Rs'ke niz kupowac Rg.Ale to moje zdanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Gratulacje:D terzaz czekamy na ocieplenie sie klimaty i cosik polatasz myśle z nami?? :notworthy: ;) Napewno pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 No maszynka niczego sobie ;) Gratulacje :notworthy: A tak wlasnie slyszalem ze latamy razem na Wiosne :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 jasne Bari:] No wlasnie tak tez o enduro myslalem...garaz mam dosyc obszerny to dwa bym zmiescil...DT spokojnie za ta kase kupie...Ale jeszcze zobacze :notworthy: Moze na kompa przeznacze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Gratuluje maszynki,szerokiej drogi :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Z rs-ki na RG 8O ty chyba niewiesz co jest dobre .przeciesz Rg wyglada okropnie te owiewki <zygi> masakra .brzydkie to jest maxymalnie.ale co zrobic twój wybór ..ja bym sie nigdy nie zamianił ..pozdro/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 A ta Rs'ka z avatara to Twoja?Niemozliwe zeby byla 97r. ;) Te budy od 99 robili :notworthy: Ale tak czy siak' date='wolalbym stuningowac Rs'ke niz kupowac Rg.Ale to moje zdanie :P[/quote'] bo w ta rske to chyba nie mozemy zbytnio wierzyc ;) w kazdym badz razie gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 RG jak RG, całkiem niezłe:) Pozdrawiam i życze przyjemności z jazdy :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Mam gdzies zdjecia moje z rs. Potem dam na forum zdjecia z rg. pozdro;] a tą reszte kasy przeznacze na kompa :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boszat Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ładne moto :!: .Gratuluje zakupu i życze miłego śmigania :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Fajny motor . to chyba orginalne malowanie . i Gratuluje zakupu pozdro miłej jazdy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 ja bym kasy na kompa w zyciu nie przeznaczyl. swoja droga to ja bym nie zanienil RSki na cos takiego, conajwyzej na jakas nowsza japonie typu NSR czy TZR... ale to twoj wybor. moto ogolem fajne, ale jedyne co mi sie nigdy w nich nie podobalo to wyglad tej owiewki z boku za noga kierowcy... masakra. z przodu i reszta moto jets git git i jeszcze raz git. gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 pestańńńńńńńńńńń... czo ty chłopie zrobiłes RS na Rg... Twój wybów zal :notworthy: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi