Gość Anonymous Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 mam jawe 50 ale mialem ja wczesniej w czesciach i moj koleszko kubaz pozyczyl odemnie pradnice do swojego ogara ale gdy jechal lancuch spadl i walnol w pradnice i iskare szlak ku.... trafil nie wiem nic nie jest zepsute kabelki cale ja nie wiem co sie stalo chbya trzeba bedzie przewijac jo. :roll: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaz Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 masz problem a tak pozatym lancuch nie walnol w pradnice tylko obok niej ale pewnie trzeba przewinac drut nie wiem po ci ja skladalem i tak jezdzic nie bedzie oddaj mi ja za 20 zl a ja ja sobie zrobie ha :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 spie**alaj ku*wa a twoj to ku*wa juz igdy nie bedzie dzialal haha i pradnice albo kupujesz nowo ALBO PREZWINIESZ JA A BEDE MIAL DRUGI SILNIK TO NAPEWNO CI NIE ODSPRZEDAM POLUWKI GLABIE KTORY PSUJE SILNIKI HAHA LEPIJ OBIE POSKLADAJ SWOJEGO ZLOMA A PROMO SILNIK ZA 20 ZL CHYBA CIE POIEPRZYLO SWOJ MOZESZ MI SPRZEDAC PO OKAZYJNEJ CENIE 10 ZL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Sprawy pomiędzy sobą to załatwiajcie w realu albo by email/gg. Forum jest przeznaczone do dyskusji dla większej grupy użytkowników niż wasz duecik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 KAMIS I KUBAZ NIEZŁY DUET.HEHE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi