Pimpek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Dokładnie. Jak rozbieralem u siebie zawieszenie to tez przy koncu byl problem ale troche sily pomoc kolegi i zeszla :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 wyjołeś już uszczelniacze;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Uszczelniacze juz wyjałem, ale pytałem sie znajomego to on powiedział że przy końcu wyciagania lagi z golenia trzeba ja "wykręcić" . W sumie to pierwsze słysze zeby laga była wkręcana go golenia. Piowiedzcie czy to możliwe?? Bo to jak piszecie-że trzeba uzyc wiecej siły -mi sie wydaje bardziej wiarygodne! Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Piowiedzcie czy to możliwe?? Bo to jak piszecie-że trzeba uzyc wiecej siły -mi sie wydaje bardziej wiarygodne! Jasne ,że wiarygodne ;) .Sam rozbierałem już kilka zawieszeń , niektóre zacięte i wszystkie dały się w ten sposób rozebrać....Laga nie jest w nic wkręcona :!: Wykręcanie nic nie da bo wkońcu musisz tą tuleją (która jest nad nią) też wyciągnąć.Poprostu troche nafty ,oleju wlej czy innego "pomocnika", troche siły i musi wyjść.Najwyżej z lekka opukaj najpierw.Powodzenia :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 to zrobie jak radzisz, chioc może to potrwac bo do garazu jezdze raz na tydzień a czasem rzadziej, dzieki za rade, ;) pozdro Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi