Waldi Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Mam ochote zakupic na allegro kamizelke i na plecach nadruk. Nie wiem czy prasowanka bedzie dobra poniewaz kamizelka nie jest z materialu i pod temp. moze sie przypalic. Sa inne sposoby ? Mam na mysli " zrob to sam " Na plecach napis ma widniec moje imie i grupa krwi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 moja rada jest taka: z racji wykonywanego zawodu non stop obracam sie w kombinezonie ochronnym. nadruk na takie kombi kosztuje od 10-40 zeta, w zaleznosci od typu metody nadruku, wielkosci, itd. moga byc wykonywane pojedyncze sztuki. popatrz w sklepach/hurtowniach bhp. jest tego w cholere, przynajmniej w gdansku :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 ale prasowanka to raczej dopada, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 W wiekszych centrach handlowych (Medison w Gdańsku) robią wszystko na wszystkim. Poszukaj troche.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi