COLIO Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Siemka. Mam pytanko.....nie wie ktos czy bedzie organizowany jakis zlocik w Bielsku-Bialej lub w jej okolicach ?? chetnie bym na nimm zawital :P Wy zapewne tez....:D jesli ktos cos wiem to prosze o odpowiedz...!!! Dzieki ! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 w węgierskiej dziurce :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Badaj temat PGR - Treffen a jak coś to wbijaj na PW Albo w temacie sie dopisz Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Invaders w wapiennicy koło B-Bmiłe miejsce i ciekawy klimacik,fajne konkursiki a dla mocno zgrzanych jeziorko i wokoło las mm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Invaders w wapiennicy koło B-Bmiłe miejsce i ciekawy klimacik,fajne konkursiki a dla mocno zgrzanych jeziorko i wokoło las mm...Wapienica to jest dzielnica Bielska :P (ale wybaczam motomanka, bo to rzeczywiście prawie wieś :( )Byłam kilka razy i jak dla mnie impra OK :twisted: ps. przeszukaj COLIO archwium... jest tam kilka filmików z tego zlotu (dokładniej parada) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLIO Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 ps. przeszukaj COLIO archwium... jest tam kilka filmików z tego zlotu (dokładniej parada)a gdzie moge znalezc to archiwum ? bo szukam i szukam a tu nic nie znajduje.... PROSZE o pomoc !!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 ps. przeszukaj COLIO archwium... jest tam kilka filmików z tego zlotu (dokładniej parada)a gdzie moge znalezc to archiwum ? bo szukam i szukam a tu nic nie znajduje.... PROSZE o pomoc !!! pozdrawiamArchiwum - to są posty napisane kiedyś' date=' jeżeli wejdziesz w jakąś zakładkę np. Zloty, imprezy, przejażdżki i przesuniesz się wstecz z tematami to będziesz już w archiwum ;) Ale specjalnie dla ciebie odnalazłam w archiwum :buttrock: tematy o zlocie w Wapienicy:zakończenie sezonu 2005: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=34408 Był jeszcze temat o zakończeniu sezonu 2004 (także z filmem), jednak zauważyłam, że niestety porządki na forum dotknęły także tego tematu :P no cóż... trudno co zrobić :| pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Invaders w wapiennicy koło B-Bmiłe miejsce i ciekawy klimacik' date='fajne konkursiki a dla mocno zgrzanych jeziorko i wokoło las mm...[/quote'] Manka z tego co pamietam to Invareds robili zlot w Czechowicach za Gliwicacmi a nie na Wapiennicy?.. No chyba ze robia tam w tym sezonie? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Astarte nie zapominaj ze Shreki wywalił pół forum więc nie zdziwcie się jak nei znajdziecie tematów którer kiedys były "na czasie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Astarte nie zapominaj ze Shreki wywalił pół forum więc nie zdziwcie się jak nei znajdziecie tematów którer kiedys były "na czasie"No niestety... takie życie :| Raz na wozie, raz pod wozem :P (albo lepiej: raz na moto, raz bez moto) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 no czy coś...8) cieszmy sie tym co nam zostalo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Ale specjalnie dla ciebie odnalazłam w archiwum :buttrock: tematy o zlocie w Wapienicy:zakończenie sezonu 2005: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=34408 Fajny filmik w tamtym wątku :lapagora: Może kiedyś dożyje takiej kawalkady sprzętów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palo Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 początkiem kwietnia,otwarcie sezonu w Cieszynie,topienie marzanny itd. dokladny termin z powodu szpetnej pogody nieznany. wszelkie info u Weli na bielskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi