Dar-o Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Właśnie sie do wiedziałem że od 10 stycznia zmiany w egzaminach wprowadza rozporzadzenie "w sprawie szkolenia, egzaminowania...blabla" Jesli chodzi o kategorie B to zmieni sie ponoc wiele, min 2 manewry na placu (ba pasy poszerzone o 2 metry). Jednak po miescie jazda jest o 15 min dluzsza i ma byc manewr parkowania kolo s. marketu i zawracania. No i oczywiscie zarowno same egzaminy jak i kursy znowu podrozeja. Na samych kursach ma tez byc obowiazkowo co najmniej 2 h jazdy w nocy. Jednak nie wiem jak to sie tyczy kategori A a bardzo mnie to interesuje bo chcialbym jazrobic w nadchodzacym sezonie. Ma ktoś jakieś informacje?? SZCZESLIWEGO NOVEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 poszukaj w nauce jazdy. ósemka ma być poszerzona o 0,5 metra i oddalone pachołki w slalomie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypior Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 znowu drożej, grrrrrrr.............. :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Wejdź sobie tutajhttp://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...=37379&start=50tam napisałam wszystkie zmiany, które są wprowadzone.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar-o Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Dziex Kaśka to właśnie chciałem wiedziec :( :P -------------------------------------Ach pieniadze pieniadze pieniadze :cry: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Nie ma za co Kaśka zawsze do usług :mrgreen: Siostra Kaśka z Wrocławia :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi