senio Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 witaj _SIWY_ Pamiętasz konkurs w Kole mój intruz 750- miał 125db a twój 1400 126 db . Mojemu (oryginały cobra na foto niżej) z wyjętymi wkładkami brakło skali :( Musicie trochę swoje poprawić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Ok wiec pobawie sie i sprobuje wybebeszyc te aktualne zobaczymy dam znac moze nawet dzis.. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothcrust Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Nie zapominaj o regulacji po wypruciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 NO i skonczone znaczy jeszcze nie wiem czy do konca ale... Wiec powiem co zrobiłem . Rozwierciłem nity wyciągłem koncówke myslałem zeby pbciąc tylko dyfozytor od niej i przynitowac ale klepało jak w garku bo przelot w intruzie jest malutki pełno kołnierzy i rurek a w dodatku nie ma przelotu bezpośredniego wiec.... :twisted: wiertara szkoda ze najwieksze wiertło jakie mam to 30mm i pojechałem wszystko przelotowo , dzwiek fajniusi podoba mi sie nawet nie zakładam tych koncowych zaslepek , tak troszke duzy komin ale nie tłupi tak tylko bardziej basowo idzie :notworthy: [ Dopisane: 05-01-2006, 20:03 ]teeeraz to czekam WIOSNY :twisted: :twisted: :twisted: ;) :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi