SOVIETVW Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 to moze miales łozyska z "rzemiosła" hehe maja tez tłoki za 28 zl jak by ktos byl zainteresowanyale niepolecam ,ja mam odkryte i eta smiga jak szalona,musiales miec jakies trefne lozyska kolego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Cytat ' date='ja mam odkryte i eta smiga jak szalona,musiales miec jakies trefne lozyska kolego...[/quote']Byc moze nie spieram sie bo wiadomo jakie mozna trafic towary u nas w kraju ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOVIETVW Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 spoko...pozdrowka... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi