SOVIETVW Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 to moze miales łozyska z "rzemiosła" hehe maja tez tłoki za 28 zl jak by ktos byl zainteresowanyale niepolecam ,ja mam odkryte i eta smiga jak szalona,musiales miec jakies trefne lozyska kolego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 ' date='ja mam odkryte i eta smiga jak szalona,musiales miec jakies trefne lozyska kolego...[/quote']Byc moze nie spieram sie bo wiadomo jakie mozna trafic towary u nas w kraju ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOVIETVW Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 spoko...pozdrowka... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi