mateo15-s Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Mam taki problem. Rozebrałem w simku te przełączniki po lewo na kierownicy. I nie wiem jak powinien być podłączony ten przycisk od mrugania światłami :?: On powinien zapalać światła czy je gasić :?: Wydaje mi sie że podłączając do niego mase można spalić cewke od świateł. W simku jest instalacja 12 V. Prosze o pomoc i z góry dziękuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 on jest do zapalania ze swiatel krotkich na dlugie chwilowo:P:P;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braczol Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Siema wiem do czego przycisk służy bo mam simka ten przycisk jest tylko do mrugnięcia światłami. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 On jest od mrugania świateł, tj. z krótkich na długie. Ja u siebie mam to przerobione na gaszenia simka...Po co mam ciągle krecic stacyjką? PozdRo KszyHoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 w simsonach żadko sie spotyka żeby światło mrugania działało :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 w simsonach żadko sie spotyka żeby światło mrugania działałoŚwięte słowa :P U mnie tez nie dziala od ladnych kilku lat...musze to w koncu naprawic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo15-s Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Dobra ale czy to miało działać jak są włączone tylko światła krótkie ?? No bo jak na długich zapalić długie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Dobra ale czy to miało działać jak są włączone tylko światła krótkie ?? No bo jak na długich zapalić długie ? Stary to chyba proste! Masz 16 lat jezdzisz troche i do szkoly pare lat tez chodzisz! Pomysl ta glową bo pooto ją masz! Po wcisnieciu powinny zapalac sie dlugie, np jak musisz na chwile oswietlic dalszy kawalek trasy,badz (co jest karalne :(, jesli dobrze slyszalem) mrygnac innemu jadacemu z naprzeciwka ze stoją niebiescy z suszarą! POzdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ja Tam zawsze ostrzegam:PKierowcy powinni sobie pomagać szczegulnie motocyklisci :( Chyba ze widze ze koleś jedzie jak dureń to h..j mu w dupe niech mu dojebią mandat to sie moze nauczy:p :? pzdr :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 JA tez ostrzegam, ale ostrzeglem tez was tu( tych którzy nie wiedzieli) ze jest to karalne :(. Pozdro :P Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio900 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 u mnie ten przełącznik dzialał ale rozebralem simka do malowania i instalacje bede kładł od nowa wiec okaze sie czy teraz zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi