m16 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 No Panie M16 bo juz sie wybieram do tarnowa zeby ci uszy wykrecic i bak zabieram za...to sie pomysli Wiec na piatek w klubie widze to cudo a jak nie to jajca ukrece Powiedziala osoba ktora w swojej CZ ma.... pociety bak junaka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Sprzedajesz juz Czeske? Tos sie najezdzil Poltora roku :mrgreen:A ile z tego poltora roku PRZEJEZDZILES? :buttrock:Chyba mniej niz ja swoim Jawiszonem :D Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Hmmmm..... od konca czerwca do teraz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Własnie ja mam i odradzam innym. Moj baczek był juz pociety wiec :buttrock: uratowalem go przed zezlomowaniem. Brzydka ta moja czesia? moze i tak ale hebel przedni ma zajebisty :mrgreen: zreszta jak caly zawias... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Brzydka ta moja czesia? moze i tak ale hebel przedni ma zajebisty zreszta jak caly zawias...Brzydka nie jest - tylko powiedzial bym ... nie wykonczona.A zawias...hmmm... wizualnie to chyba on psuje linie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi