BELIAR Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 A istnieje cos takiego jak manual po polsku, czym mam se dac spokój i przestac szukac :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 ładne ładne trzeba przyznać a jaka cena była jak można wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 witam :D61KM to ma Diversion a ten stary model ma więcej KMdokładnie to poprzednia XJ-ota była oferowana w wersjach 50/66KM osiąganych przy 9500/10 000 obr/min. i cieszyła się sporym uznaniem wśród użytkowników 8) był taki czas kiedy strasznie się jarałem na GPZ550 i właśnie na taką XJ-tke :D POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 A istnieje cos takiego jak manual po polsku' date=' czym mam se dac spokój i przestac szukac :?:[/quote'] a masz w innym jezyku??? np angielskim? odblokowana ma 72KM. Zdlawione byly 66 50 i chyba 34. Moja ma w briefie wpisane 66 ale kto wie ktos ja oddlawil czega sprawdzic nie moge. Cena to 3800 do rejestracji Tarcze hamulcowe jak nowki, opony spokojnie 2 sezony, zebatka tylnia jeszcze jedne sezon nie wiem jak zdawcza. synchronizacji nie potrzebuje bo silnik pracowal rowniutko i bez problemu. Luzy zaworowe tez raczej ok choc slcyhac cos w silniku ale moze to byc ponoc lancuch alternatora. W kazdym razie za ta cene to jest dobrze. Widzilem sporo ogloszen z wyzszymi cenani nawet za starsze roczniki. Poki co musze rozwiazac problem ktory powstal po transporcie tzn nie chce mi zapalic a przed wyjazdem od wlasciciela zaskoczyla momentalnie mimo mrozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BELIAR Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 a masz w innym jezyku??? np angielskim? taa mam w jezyku angielskim ale to mi duzo nie daje poniewaz jestem kiepski z ang a tam jest duzo technicznych terminów. I moja tez przestała zapalac :D ale mam nadzieje ze to wina kranika albo jakieś niesczelnosci bo iskra jest a paliwa nie widac ( dodam ze w baku jest :P ) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 a masz w innym jezyku??? np angielskim? taa mam w jezyku angielskim ale to mi duzo nie daje poniewaz jestem kiepski z ang a tam jest duzo technicznych terminów. I moja tez przestała zapalac :D ale mam nadzieje ze to wina kranika albo jakieś niesczelnosci bo iskra jest a paliwa nie widac ( dodam ze w baku jest :P ) :D mozesz mi wyslac na [email protected] tego manuala??? A moja zapalila :D:):P:):D ale juz jej nie bede meczyl. Wyciagne akumulator' date=' zmienie olej i filtr oleju, zmienie dla penowsci swiece na nowe i bedzie gitara :'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 witam :D odblokowana ma 72KM. Zdlawione byly 66 50 i chyba 34. Moja ma w briefie wpisane 66 ale kto wie ktos ja oddlawil czega sprawdzic nie moge.moje niedopatrzenie :oops: żeczywiście jest wersja o mocy 72KM, natomiast najsłabsza wersja ma 27KMPOZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BELIAR Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 bekriss małe nie porozumienie ja mam diversionke ale na tym temacie wymieniali sie manualami do twojej Xjotki http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...4953&highlight=Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pałlo Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Z tego co wiem to w tych gumowych króćcach między gaźnikami a cylindrami trzeba wyciąć zwężki i jest pełna moc... Fajny sprzecik .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi