marco Opublikowano 4 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2003 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O moje marzenieniestety tylko :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAT Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Te lampy to chyba faktycznie kwestia przyzwyczajenia - na początku nie mogłem na to patrzeć, a teraz coraz bardziej mi się podobają. Niestety te kierunki z przodu w lusterkach za bardzo kojarzą mi sie z skuterkiem, ale to można obejść. Ogólnie maszyna wspaniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 14 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2003 w bielsku niedawno otwarli salon ducati i powiem wam że zdjęcia nierobiły na mnie żadnego wrażenia ,ale jak sobie pooglądałem z bliska 749 i 999 to jednak design siest szokujący ,moze nawet bardziej niż mv agustaf4,całeszczęście że są jazdy testowe 749 więc bedzie można testnąć to makaroniarstwo :P Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2003 Napewno ten model Duc jest oryginalny i niepowtarzalny, trudno go pomylić z innym motocyklem. A to czy komuś sie podoba czy nie to tylko kwestia gustuMi nawet się podoba. Szkoda tylko że nie widziałem go w real-u, a bardzo bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi