Mishel Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Znowu masz okres czy szczerze masz to w dupie ? Dobrze wiedzieć jaką się ma ekipe...Ani jedno ani drugie... Wiadomo, że raźniej w pełnym składzie Pasteura, lecz nie znaczy to tego, że jak jednego nie ma to reszta nie przyjeżdza... Więc nie bulwersuj się PGR-ku, to nie było osobiste :mrgreen: Po raz pierwszy w temacie i stad moje podziekowanie dla kolegow z Wrocka ze juz mnie zapisali Smile Chetnie wybiore sie na slynnego RybolaZawsze można na nas liczyć... zawsze :mrgreen: Zorganizujmy walki w kisielu Twisted Evil , aby stężenie antypatii trochę zmalało ButtrockDroga koleżanko... co będe ściemniał... Pało :mrgreen: ale Ty robisz ten kisiel... w 10 garnkach :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Broda a Tobie co :?: Shreki za gryzienie konto skasował?? ;) Niezły spamer 815 dni na forum i 13 postów :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :Pchiba tak bo coś widzę że mi 4 z przodu brakuje :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Zorganizujmy walki w kisielu :twisted: , aby stężenie antypatii trochę zmalało:buttrock: Droga koleżanko... co będe ściemniał... Pało :mrgreen: ale Ty robisz ten kisiel... w 10 garnkach :mrgreen:Ostatnio budyń przypaliłam :twisted: ale spoko, nie mówię, że się nie da, spróbować zawsze można :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Astarte tylko do tego kisielu nie dodawaj nic od siebie :? :arrow: :mrgreen: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Astarte tylko do tego kisielu nie dodawaj nic od siebie :? :arrow: :mrgreen: :PPGR-ku dla ciebie wszystko :lol: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Szacun !! w kwietniu to każdy termin jest dobry :evil: .... ja musze w tym roku wypic podwójną dawke alkoholu bo ostatnio na suchego ryja musialem byc 8O ... a co do Ciebie PGR --> to hu**ia że Cie nie bedzie :? nie będzie z kim deszczu igieł sosnowych robić :buttrock: ;) :evil: POZDRO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 ja i dwóch kumpli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Zaglądnęłam w temat odnośnie terminu i się okazuje, że większości pasuje 22-23 kwiecień, no i w sumie dobrze - tradycja :mrgreen: Szkoda, że nie wszyscy będą mogli :buttrock: ale niestety takie jest życie, nie wszędzie możemy być :? . Ja i Prot na 100% jesteśmy choć pewnie z różnych stron Polski się zjedziemy na to szaleństwo. Mam nadzieję, że ktoś z Wrocka to będzie wyruszał bo sama to chyba nie za bardzo chciałabym jechać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Zaglądnęłam w temat odnośnie terminu i się okazuje, że większości pasuje 22-23 kwiecień, no i w sumie dobrze - tradycja :mrgreen: Szkoda, że nie wszyscy będą mogli ;) ale niestety takie jest życie, nie wszędzie możemy być :? . Ja i Prot na 100% jesteśmy choć pewnie z różnych stron Polski się zjedziemy na to szaleństwo. Mam nadzieję, że ktoś z Wrocka to będzie wyruszał bo sama to chyba nie za bardzo chciałabym jechać :evil:Rybnika opuścić nie zamierzam, jednak istnieje zawsze jakiś wypadek losowy, który mi to uniemożliwi, więc ja na 99% jadę :twisted: A o towarzystwo się Kasiu nie martw, bo jeżeli z Wrocka nikt nie pojedzie to przecież zjeby z Bogatyni zawsze na wrocławiaków na autostradzie czekają i pifko popijają 8) , więc siła kilku motocykli z landów południowo-zachodnich będzie napewno :buttrock: ps. a ty to lepiej prawko załatwiaj... na egzamin zapisana?? pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Pesteurkowicze tez przeca z wrocka wyruszaja no i reszta zjebow na fajerach i innych hornetopodobnych zlomach wiec ekipa bedzie dosc pokazna i nie masz sie co Kasiu martwic o brak towarzystwa :buttrock: Jeszcze ino 1,5 miecha i zas trzeba bedzie lacia spalic... po wczesniejszym rozgrzaniu ;) :arrow: :twisted: Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 ps. a ty to lepiej prawko załatwiaj... na egzamin zapisana??Widzisz Astarte, zakochałas się :mrgreen: w imprezach pijackich przestałaś uczestniczyć to nie wiesz, że pierwszy etap mam za sobą, teoria zdana - 0 błędów :buttrock: , teraz praktyczny 04-04, cholera trochę późno ale skoro jedzie większa ekipa to bez prawka śmignę :roll: Pesteurkowicze tez przeca z wrocka wyruszaja no i reszta zjebow na fajerach i innych hornetopodobnych zlomach wiec ekipa bedzie dosc pokazna i nie masz sie co Kasiu martwic o brak towarzystwa Nie wiem dlaczego ale mi się zdawało, że każdy z Was to ze swoich rejonów rusza, ale teraz to bez znaczenia, dobrze, że jedzie większa ekipa to w razie czego ja tam cichutko w środeczku pojadę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 ps. a ty to lepiej prawko załatwiaj... na egzamin zapisana??Widzisz Astarte, zakochałas się :mrgreen: w imprezach pijackich przestałaś uczestniczyć to nie wiesz, że pierwszy etap mam za sobą, teoria zdana - 0 błędów ;) , teraz praktyczny 04-04, cholera trochę późno ale skoro jedzie większa ekipa to bez prawka śmignę :roll: No gratuluję... to dziś wypiję cobyś za pierwszym też jazdy zdała :P Pesteurkowicze tez przeca z wrocka wyruszaja no i reszta zjebow na fajerach i innych hornetopodobnych zlomach wiec ekipa bedzie dosc pokazna i nie masz sie co Kasiu martwic o brak towarzystwa Nie wiem dlaczego ale mi się zdawało, że każdy z Was to ze swoich rejonów rusza, ale teraz to bez znaczenia, dobrze, że jedzie większa ekipa to w razie czego ja tam cichutko w środeczku pojadę :mrgreen:No i to mi się podobna :twisted: ino hardcore pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Mam nadzieję, że ktoś z Wrocka to będzie wyruszał bo sama to chyba nie za bardzo chciałabym jechać Wink siemankojasne że przez wrocek bedziemy śmigać na orlenie na wylotówce będziemy z krasnalem kolo 10 chibajeżeli nie tam to napewno na śniadanie zatrzymamy sie jakies 3 km dalej na parkingu pzdr broda ;) :P :P :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 ..."hornetopodobnych zlomach"... -hehe Dobre:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 po wczesniejszym rozgrzaniu jasne juz nikt spawa specjalnie dla ciebie nie bedzie rozgrzewac ;)wiec szykuj sie na jazde bez poslizgu kawalerze:P :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi