Kamil MX Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 "Na stronach serwisu Nasze Miasto mozna oddać głosy w plebiscycie Spotowiec Roku 2005. Nasz motocrossowy reprezentant Maciek Zdunek dzielnie plasuje się w czołówce, aby udało mu się zająć miejsce "na pudle" (do czego się juz przyzwyczaił) potrzebuje jeszcze odrobinkę Waszych głosów. Zachęcamy do oddania głosów na Maćka, pamiętajcie, ze w ten sposób głosujecie na motocross. Mozecie oddać do dziesięciu głosów dziennie z jednego computera klikając w ponizszy link." :!: http://pomorze.naszemiasto.pl/sportowiec_r...leria/3281.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Miło, że jest tak wysoko! Dałem 10 głosów oczywiscie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 ja regularnie odrabiam prace domowa i zachecam reszte :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manager Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 usuń pliki cookie i mozesz głosować dalej :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 zaglosowalem :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 I mój głos poszedł na konto Maćka :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Moj tez :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Teraz każdy pochwali sie, że zagłosował na Maćka.Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi