Heiduk Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Witam wszystkich, jestem tu nowy, ale mniejsza z tym. :D Aktualnie jeźdzę na Hondzie MTX rII,chodzi o to że miałem ostatnio wypadek, i szkody mam takie że wykrzywiła mi się kierownica, da się jeżdzić ale będę musiał kupić nową, czy moze orientujecie się ile taka kierownica kosztuje(nowa) ???Oczywiście rączka ze sprzęgła tez poszła sie jechać, moze wiecie ile też kosztuje??? Będe bardzo wdzięczny jak doradzicie mi w tej sytuacji,, Pozdrawiam serdecznie Wesołych świąt :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 klamki musisz poszukać, np. www.larsson.com.plMasz Hondę, więc pewnie coś znajdziesz ... ciesz się, że to nie Triumph :D PZDRJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 kierownice spróbuj wyprostować - odkręć osprzęt , nasadz na kiere kawałek rurki i naciagaj :lol: powinno się udać a jak nie to poszukaj na allegro albo w larsonie, nowa kosztuje coś koło 100-150 zł w zależności od firmy i wysokosci kierownicy klamka to koszt koło 20 zł Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heiduk Opublikowano 26 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 No świetnie, chyba spróbuję tę kierownicę wyprościć, a klamkę to już za mówiłem, teraz tylko czekać asz dotrze, trochę naprawy i w teren :D thc za ten link, :D a jeszcze jedno pytanie, może głupio to zabrzmi, ale coż...Może wiecie ile w tej mojej hondzie jest Tarcz sprzęgłowych???ja sie dokladnie na tym nie znam, :oops: a chiałbym wiedzieć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi