enduroguy Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Loluś Zapomniales tez ze u niektorych istnieje MOOOOOCCCC Wyobrazni:DNie zapomnialem :mrgreen: : "Ty masz bujna wyobraznie " :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Niezmiena to FAktu ze Albo Moja Belinea(Monitor)za 3000tys zloty chyba ma slabą rozdzielczosc bo ja nie widze tam Napisu TRZ ;]Enduro Ja wiem ze MAm Ale niektorzy mają wiekszą:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 słuchajcie gdybym miał dostęp to bym zrobił ale niemam zamiaru po raz kolejny zdejmować podnóżka prawego z rurą wydechową [ Dopisane: 18-01-2006, 17:23 ]p.s poraz kolejny mówie enduro guy że cylinder jest 9 konny a ty nadal swoje buraku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Poczekajmy do wiosny aż będzie można dostać więcej dowodów :( Przy okazji Wam powiem jak mój skromny simek się spisze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 No niebede palił laka dibo tylko pokaże jak wchodzi na pełne obroty na 2 niby paląc laka:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 dodatkowe kanały płuczace w simku są mniesze od pozostałych... ale ... okono ssące jest gigantycznych rozmiarów;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 No trudno zeby nie ;]W koncu coś musi zasilic tą wiekszą ilosc okien 8) Tak samo jak i gaznik musi dawac rade;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 a ja myśle ze tu chodzi... o zupełnie coś innego ... no ale spierać sie już nie będe;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi