jarodawca Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 kup sobie rower jak masz 700zł. :P :lol: :lol: a na serwio ogar ;) :D albo motorynka ;) ;) pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 ja tez trafilem na simka ktory pojezdzil 2 tyg. simka albo trzeba kupic tanio do remontu albo duzo za niego dac zeby byl dobry i sie nierozpadl za szybko, chociaz kolega za 900zl kupil i dal 160 za instalacje a simson idealny [ Dopisane: 25-01-2006, 20:28 ]no to ma chłopak szczęście Ja kupiłem do remontu z papierami za 900zł... taniej z papierami nie widziałem... ja mam za 800zl z papierami :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUCIO Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 ja od kolesia kupilem yamahe dt 80 za 700zl i zajebista jeszcze nic sie nie rozje**ło :mrgreen: pozdro GUCIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 No to Ci się udało muszę przyznać. Jeśli legal to też bym pewnie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 GUCIO masz gdzies fotki tej dt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuRi Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Moje skromne zdanie jest takie że lepiej zachować te pieniądze i z biegiem czasu uzbierać na coś pożądniejszego ;) Wiem że to nie takie proste ale nic w pośpiechu :) Sam coś o tym wiem bo jeszcze jakiś czas temu zamiast DT jeżdziłbym simsonem ale wolałem troche poczekać i na tamte czasy spełniło się moje największe marzenie czyli ENDURO ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 wogole to temat odswiezony choc juz jakis czas temu pisany..odswiezony nie potrzebnie bo juz wybrałem.Jak będe miał to się pochwale.Jeśli się nie uda kupićto pojezdze troszke ogarkiem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupin2 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam :banghead: ale on nie ma wiecej niz 700zl wiec trzeba mu poradzic jakis motorower np.jakis romet w idealnym stanie np.chart :evil: Pozdrawiam Jupin2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio900 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Miałem (mam jeszcze) jawke i dopuki nie dorwałem simka byłem bardzo zadowolony ale jak sie przesiadłem na simka to niebo a piekło. Simka kupiłem za 800zł w stanie: silnik na chodzie nie miał usterek oprócz tego ze trzeba bylo wyregulowac biegi. Poprzedni właśniciel go pomalował (coprawdza podkład malował pędzlem, a lakier natrzyskiem, ale jakoś wyglądał) na białych tablicach, pierwszy właściciel, worek częsci, nie miał tylko akumulatora czyli wydatek 30zł). Miałem okazje kupić MtX80 za 800zł ale daleko więc nie pojechałem. Tak więc porozglądaj sie w gazetach po okolicznych wsiach, starsze osoby sprzedają tanio i napewno coś kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 No jak by co ja mam yamahe rd80mx do sprzedania za około 600 zł do lekkiego remontu z papierami do zarejestrowania cąłkiem sympatyczny motorek,szczeże wypadało by tylko tłok zmienić :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 dzieks bols,ale juz zalatwiam moto od znajomego.Wogole to co chwila ktos odswieza temat :roll: 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 No jak by co ja mam yamahe rd80mx do sprzedania za około 600 zł do lekkiego remontu z papierami do zarejestrowania cąłkiem sympatyczny motorek' date='szczeże wypadało by tylko tłok zmienić :mrgreen:[/quote'] BOLS2; Ja byłbym zainteresowany tą twoją YAMAHĄ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi