mariuszkalisz Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 CZY NA FORUM SĄ MOTOCYKLISCI Z KALISZA?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 witam cię Mariusz Mam pytanie do Ciebie ( ilu was jest i jak długo ze sobą latacie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 oby nas było mnustwo i żebysmy latali ze soba jak najdłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Siemasz Mario!! :lol: W naszym pieknym mieście jest jeden problem (organizacja)fajnie że poruszyleś ten temat bo sam o tym myslalem,ale jakos nie wiedzialem jak sie za to zabrać.. :cry: Jestem pewien że jesteśmy w stanie zorganizować porządną Kaliszką ekipę motocyklową :!: :D Wielkimi krokami zbliża sie sezon, wiec czem predzej trzeba zgadać wiare from KALISZ I OKOLICE i organizujemy jakies spotkanko :!: :!: Kalisz zasluguje żeby mieć swoją grupę motorzystów,wiec w imieniu swoim i mariusza mówie "MOTOCYKLISCI JEDNOCZCIE SIE!!!"" POZDRO KALISZ :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 własnie trzeba cos robic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIOGUN Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 cześć ja jestem ze skalmierzyc koło kalisza jest nas tutaj kilku ale jak byście chcieli to możemy połączyć siły i razem latem polatać po okololicy co wy nato , my się spotykamy w pubie akwarium w skalmierzycach koło banku zapraszamy wszystkich zmotoryzowanych pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 a pewnie jak najbardziej a czym latacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Siema skalmierzyce, was tam jest paru i nas jest paru to po połączeniu daje kilkunastu a jak dobrze pójdzie to kilkudziesięciu.. :!: :lol: Czuje że ten sezon będzie zajebisty.. :lol: Oby tylko organizacja tych spotkań nam wyszła to bedzie pięknie :D To fajnie że temat się rozkręca :!: Teraz jak tylko zrobi sie cieplo (ok 15 stopni)to jedziemy z jakimś spotkankiem zapoznawczym :!: :!: POZDRO :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIOGUN Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 chłopaki mają suzuki bandit 1200 , yamachę virago 1100 , kawasaki gsx 550 , honda schadow , suzuki savage , BMW i jeszcze parę innych w sumie jest nas piętnastu ale to się zmienia bo co chwilę ktoś tam coś sprzedaje lub kupuje , jak byście chcieli pogadać przy piwie i dobrej muzie to zawsze jesteśmy w drugi i ostatni czwartek każdego miesiąca w akwarium wieczorem około 20 tej. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipens Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Przyjedźcie do skalmierzyc w czwartek!! :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Siema, my bysmy bardzo chetnie przyjechali...Ale przecież pogoda sama za siebie mówi.. ciagle jest -500 stopni na dworze... :cry: więc lipa z przejażdżek, a wy jak tam się teraz w czwartek zbierzecie to chyba nie na motocykalch..?? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIOGUN Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 zawsze organizujemy sobie transport bo na jednym browcu się nie kończy a , motocyke przewarznie są w serwisie no ale możeci przylecieć jak się pogoda polepszy tylko dajcie wcześniej cynk . pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ja myśle że najlepiej to będzie jak spotkamy się (tak jak na początku mówiliśmy) w Kaliszu w ustalonym miejscu na swoich maszynach jak bedzię jakaś dodatnia temperatura :lol: miejsce spotkania jeszcze ustalimy z resztą forumowiczów którzy będa chętni na spotkanie, ja planowałem żebysmy sie wszyscy spotkali np.na złotym rogu w Kaliszu albo koło teatru, a potem można by zrobic se wspulne ognisko u mojego znajomego który mieszka obok fajnej polany przed opatówkiem(dobre miejsce na ognisko), oczywiście to są tylko propozycje :notworthy: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB4 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam motocyklistów z Kalisza i okolic!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ale sie rozpisałeś Tomek...Normalnie powaliłeś nas .... :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi