c00l Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 pozwolicie, ze wtrace swoje 12groszy :( jak dla mnie wozenie dwoch szybek to paranoja :? qrde, zebym musial sie martwic, ze bede wracal w nocy i nie bede nic widzial :!: moim skromnym zdaniem zamiast 200-300 zl(na szybe) warto zainwestowac 100 w dobre okulary 8) 8) 8) 8) i wtedy: wyjezdzasz w dzien w okularach => zapada zmierzch => chowasz okul. i jedziesz w normalnej bezbarwnej szybie :!: okulary maja tylko jedna wade - paruja, przez co czasem trzeba na chwile otworzyc/rozszczelnic szybe poza tym w okularach mozna chodzic bez kasku :lol: 8) pozdrawiam i zycze Wesolych SwiatMichał.ej dobra morze glupie pytanie jak zakladasz okulary bo ja jakos niemoge zalozyc przeciw slonecznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 ej dobra morze glupie pytanie jak zakladasz okulary bo ja jakos niemoge zalozyc przeciw slonecznychnajpierw zakładasz kask, a potem od przodu wciskasz okulary :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 ej dobra morze glupie pytanie jak zakladasz okulary bo ja jakos niemoge zalozyc przeciw slonecznychnajpierw zakładasz kask' date=' a potem od przodu wciskasz okulary :([/quote'] tylko muszą przylegać do głowy/za uszami bo jeśli wystają za uszami to będą się podnosić na wysokość brwi :P (tak mi się robi z uvex x-one'ami i nie mogę w nich jeździć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikegsx400 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 czy te szybki przyciemniane maja jekies filtry UV czy cus... moze chociaz sa polaryzujaceponawiam pytanie' date=' jako ze nie otrzymalem satysfakcjonujacej odp. :mrgreen: pozdro M. [ Dopisane: 12-01-2006, 21:32 ']halo!! co jest panowie!! panie!! nikt nie wie???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_v6 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 http://moto-akcesoria.pl/images/zdjecia/szybki/L20017894.jpg A wie ktos moze gdzie mozna kupic taka szybke do kasku IXS HX602? Szukam wszedzie i nie moge znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi