MłodyVFR Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 tarcza jest z hartowanej (roboczej) stali i ja używam dobrej wiertarki stołowej... co znaczy dobrej? kiedys myslalem, ze wiertarka stolowa jest dobra. poszedlem do profesjonalnej slusarni i zobaczylem wiertarke kolumnowa, zasilana na 3 fazy, przytwierdzona do podloza srubami co najmniej M20, o wadze tak na oko 0.5t :twisted: to sie nazywa porzadna wiertarka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 MłodyVFR :buttrock: , miałem na myśli dobrą wiertarke jak na garażowe warunki :crossy: (1250 W i okrutne obroty) , nie wiem tylko jakiego wiertła użyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 jesli chodzi o obroty to one nie powinny byc wysokie przynajmniej jak wierce wolniej wiertlo mi sie nie spali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi