szramer Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 zx9r zawsze slynelo z malego spalania , a 636 to lubi lyknac a jak myslisz ze to za duzo to kup sobie honde 600rr :icon_razz: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 kurde, chciałbym zobaczyć jak wy jeździcie w te trasy że wam po 5-6 litów kawy palą ;] moja w jedynej trasie spaliła 9 :) z tym że starałem się bez zamuły :) a na codzień przy treningach i pałowaniu poniżej 11litrów nie udało się zejść jeszcze :) pozdr636 :) W trasie jak często zapuszczam się grubo powyżej 2 pak spalanie nie przekracza i nigdy jeszcze nie przekroczyło 8l/100km, dla porównania kolega robiący tą samą trasę jadący przede mną kawą 636 zalewał 10l/100 5-6 l to przy bardzo ekonomicznej jeździe, takiej przepisowej i nudnej jak sraczka :bigrazz: 6-7 litrów pali jak nie zapuszczam się za często powyżej 200. Różnica w naszych moto jest taka że Ty musisz kręcić swojego wysoko, ja korzystam z mocy i momentu, a wkraczanie w tym przypadku na czerwone pole ma niewielki sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 kurde, chciałbym zobaczyć jak wy jeździcie w te trasy że wam po 5-6 litów kawy palą ;] moja w jedynej trasie spaliła 9 :) z tym że starałem się bez zamuły :) a na codzień przy treningach i pałowaniu poniżej 11litrów nie udało się zejść jeszcze :) pozdr636 :) Tak jak poniżej kumplowi 636 przy mega ostrym pałowaniu bierze najwięcej 10 litrów. a 636 to lubi lyknac Nie tylko wachy bo oleju też lubi sobie popić :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Tak jak poniżej kumplowi 636 przy mega ostrym pałowaniu bierze najwięcej 10 litrów. Nie tylko wachy bo oleju też lubi sobie popić :wink: Vector, powiedz im że 11l/100 km to i tak jest wielki chu... :icon_biggrin: w porównaniu z apetytem bladego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Vector, powiedz im że 11l/100 km to i tak jest wielki chu... :icon_biggrin: w porównaniu z apetytem bladego :buttrock: No ku*wa fakt. 14 litrów to trochę za dużo jak na mój gust :rolleyes: Co 100km musze tankować. Akurat pod tym względem Blady wypada blado przy Waszych maszynach :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 No ku*wa fakt. 14 litrów to trochę za dużo jak na mój gust :rolleyes: Co 100km musze tankować. Akurat pod tym względem Blady wypada blado przy Waszych maszynach :rolleyes: to niegazu tyle na czerwonym swietle :icon_mrgreen: 14 to mi r1 na torze lyka, ale tam z 10000obr/min schodzi przy zjezdzie do boksu :icon_twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 to niegazu tyle na czerwonym swietle :icon_mrgreen: 14 to mi r1 na torze lyka, ale tam z 10000obr/min schodzi przy zjezdzie do boksu :icon_twisted: Vector, no i wydało się :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 to niegazu tyle na czerwonym swietle :icon_mrgreen: 14 to mi r1 na torze lyka, ale tam z 10000obr/min schodzi przy zjezdzie do boksu :icon_twisted: Etam, wcale nie czerwone. Pali tyle kręcąc DO czerwonego. Ważne, że zapie*dala :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 To jest dziewiątka na sterydach, niezły hardkor. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 To jest dziewiątka na sterydach, niezły hardkor. :buttrock: 5 zapięta i guuuuma... To jest dopiero power :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi