b_rak Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Witam.W ostatnim czasie postanowiłem zakupić gazetę "Motocykl". Jakież było moje zdumienie, gdy na stronie o nowościach ujrzałem Aprilię RS a.d. 2006. Ten bike jest po prostu oszałamiający. Z wyglądu przypomina znacznie większą maszynę. Założyłem ten temat, ponieważ jestem bardzo zainteresowany tym sprzętem. Będących w temacie proszę o zamieszczanie zdjęć/informacji/nowinek. powiedzcie także, kiedy tej maszyny można spodziewać się nad Wisłą oraz czy cena będzie się mocno różniła od obecnej generacji. PS: Dla niewtajemniczonych zamieszczam zdjęcia :Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 no ciekawy motorek. Podejrzewam ze predko do Polski nie trafi a cena pewnie bedzei ok 15 tys :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 a cena pewnie bedzei ok 15 tys Wink Oj mysle ze napewno nie, bo model 2005 koztowal cos 21 tys zł :roll: Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snovy Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Hm..... Rama silnik to co rs 2005 :) Mi sie zdaje ze nie mozna nazwac jej nowym modelem to poprostu nowa buda na czesciach z poprzednigo modelu :P P.S A co do wygladu to mi sie nie podoba (kwestia gustu a o nich sie nie dyskutuje :P) wole KRĄGŁOŚĆi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Dla mnie jest to ''chore'' żeby kupować 125'tke za 21tyś zlotych.Nigdy nie zaplace za motocykl o tej pojemności takich pieniędzy.Kupilbym 98 rocznik,silnik taki sam jak w 2006r.,a nawet rocznik 95.Bo sie różnia tylko budą...a osiągi te same.Rotaxy123 stosują od 92 roku?Coś takiego...Masz RS'kerocznik 95 a jeździ tak samo jak 2006 :) Bo te starsze roczniki tez mialy pewnie aluminową ramę :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 tez twierdzeze troche duzo za takiego pierdziucha :P za 20 tys masz jakas piekna uzywke cbr lub zxr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memfis Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Polska mentalnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 noo,rs-ka 2006rok poprostu pieknosc nad pieknosciami :D ale widze ze rama ta sama wahacz tez Bo te starsze roczniki tez mialy pewnie aluminową ramę tak moja rs-ka 93rok ma aluminowa rame .a ciekawe czy silnik w tych nowych rs-kach jest taki sam jak w tych starszych :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snovy Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Siwy to miało by do mnie :D MEmfis ma racje to jest polska mentalnosc lepiej kupic litrowke,co z tego że tydzien temu było "Pół litra " a reszte dobudowali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Gdybym mial polską mentalnośc to nie zaczynalbym od 50ccm tylko od 600 :? Stachu,wszsytko zapewne to samo oprócz plastików.Niektórzy kupują 600'tki,a tak jeżdżą że na winklach ich biore bez żadnych problemów.To są jaja. :mrgreen: Ps.Snovy,jeżeli podjudzasz mnie do klótni to sie niedam.Wymądrzalem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snovy Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 E ? Do jakiej kłótni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memfis Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Gdybym mial polską mentalnośc to nie zaczynalbym od 50ccm tylko od 600 :? nie o to mi chodzilo, nvmd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_rak Opublikowano 14 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 No cóż widzę, żę opinie niciekawe. Sądząc po wypowiedziach wnioskuję, że jest to tylko lifting, poza plastikami wszystko pozostaje bez zmian?? Cena 21k., czyli ok tyle ile poprzedniczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 leee, widze duzo podobienstwa stylistycznego do Derbi GPR 125 :roll: . Jedna marka zacznie, reszta idzie za nia :? . Co nie zmienia faktu ze super wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ogólnie maszynka się ładnie prezentuje :D , tylko znowu mi się obręcze kół nie podobają, ale już lepsze granatowe niż te ohydne białe :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi