enduroguy Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 mnie sie wydaje rx wyzszy i moze dlatego bym go wybral http://bikepics.com/pictures/141157/ - oj ladnyJest sporo wyzszy. Mnie by to denerwowalo bo on jest wielki jak WR'ka, ale ja jestem naprawde tyci :P . Ejjj a tak w sumie to KDX wcale jakis strasznie malutki nie jest! Seryjna DT125 duzo wyzsza nie jest! Dla mnie rozmiar Kawy to plus, bo w niczym nie przeszkadza, a pomoc moze :) BTW. Juz sobie Ciebie Bartek na Włoszczyznie wyobrazam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=76547084 dowiadywalem sie o tego RX-a bo chcialem go brac juz pol roku temu i on papierow nie ma :roll: Ani nie byl sprowadzany ani nic, po prostu nie ma i koniec. Tak mi napisal gostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 No musze zobaczyc jak sie takim rx'em jezdzi, bo podobno fajna moc, a jak z wagą w nim, bo przejechalem sie w sobote dt'tka i ta waga mnie przeraza BTW. BTW. Juz sobie Ciebie Bartek na Włoszczyznie wyobrazamo co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=76547084 dowiadywalem sie o tego RX-a bo chcialem go brac juz pol roku temu i on papierow nie ma Rolling Eyes Ani nie byl sprowadzany ani nic' date=' po prostu nie ma i koniec. Tak mi napisal gostek[/quote'] NO to postoi jescze ze 2 lata na allegro a koles na opłaty z wystawianiem niewyrobi. Jak to można sprzedawać motocykl bez kwitów w cenie zaresjtrowanego motocykla. 3 tys nawet bym z to nie dał a wogle po co komu enduro bez papierów od tego sa crosówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 NO to postoi jescze ze 2 lata na allegro a koles na opłaty z wystawianiem niewyrobi. Jak to można sprzedawać motocykl bez kwitów w cenie zaresjtrowanego motocykla. 3 tys nawet bym z to nie dał a wogle po co komu enduro bez papierów od tego sa crosówki w sumie to mozna brac enduro bez kwitow w teren bo nie kazdy ma tyle kasy na prawidlowe aksploatowanie crossa i dla niektorych charakterystyka enduro jest lepsza ale nie za ta cene :roll: Za 4000 to masz sprowadzonego RX-a ten rok juz z zarejestrowaniem jak dobrze poszukasz i dlugo :? . Ale gosciu jak sobie w aukcji napsial CROSS !! :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ale gosciu jak sobie w aukcji napsial CROSS !! Very Happy Może chodziło mu o to, że nie ma papierów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 no właśnie klient ma problem z papierami. Pytałem go kiedyś czemu nie ma papierów odparł że to jest full cross i że nie ma paierów do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 odparł że to jest full cross i że nie ma paierów do niego :-D :lol: ' date='full cross to mój motocykl... To moto stoi w Karpaczu(byłem tam) to tam takie góry że hej,ładnie rx dostawała po dupie :) [ [i']Dopisane: 12-12-2005, 15:04[/i] ]Źle ująłem powyższy wątek,chodzi że tam ogólnie byłem w tych terenach na wycieczce :P ...mogliści pomyśleć że tam byłem u tego gościa i widziałem jak katuje :twisted: itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi