Astarte Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Witam,Chciałam wymienić obudowę zegarów, obrotomierz i półkę na której to wszytsko siedzi (tą z lampkami od oleju, itp.), ale mam jeden problem: Prędkościomierz ma pokrętło od przebiegu dziennego i nie wiem jak się go pozbyć na chwilę :? , żeby wyjąć zegar z półki i wsadzić do nowej... Próbowałam trochę na siłę ciągnąć do siebie, ale nie dało rady, więc dałam sobie spokój.Proszę o pomoc kto to kiedyś rozkręcał... pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 ;)Malym srubokretem kwadratowym (krzyzak) musisz go wsadzic tam do srodka i odkrecic :D (trzymajac pokretlo!)Jakbys nie poradzil sobie to pisz na PW lub na gg 1487432 <niewidoczny> to CI pomoge bo rozkrecalem to niejednokrotnie :)zreszta zobacz sobie jak wygladaly u mnie zegary :http://www.bikepics.com/members/odyd/tam gdzies jest zdjecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Malym srubokretem kwadratowym (krzyzak) musisz go wsadzic tam do srodka i odkrecic (trzymajac pokretlo!) Dzięki... tak myślałam że pewnie się to odkręca' date=' ale ciemno było i nie widziałam śrubki w środku :) Jakbys nie poradzil sobie to pisz No już bez przesady ;) ... blondynką nie jestem :D ps. Ale jak coś to będę pisać :lol: ... bo muszę pewnie kabelki poodłącząć i potem na powrót połączyć 8) (zobaczymy czy po tym zabiegu zegary cokolwiek mi pokażą :twisted: ) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Weź rozrysuj sobie na kartce kolory kabli, możesz tasmą papierową okleić co i jak. Czy zrobić zdjęcie cyfrówką i później wg zdjęcia popodłączać - patent sprawdzony przy okazji składania skrzyni biegów w MTX. POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Dzięki za radę toowdie... (ułatwi mi to pracę :D ) Udało mi się w końcu... :) Myślałam, że tam śrubki nie ma, ale było tam tyle syfu, że ledwo to odkręciłam :? A główka śrubki tak zjechana, że nie wiem jak ją odkręciłam ;) Dzięki za pomoc Tomcio jeszcze raz... pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 prosze bardzo :D polecam sie na przyszlosc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi