:W: Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Witam Jestem zainteresowany zakupem takich kierunkowskazow http://tinyurl.com/axaqv ?Niestety ww. sklep cos nie kwapi sie z odpowiedzia na moje maile, wiec tu pytanie do Was czy natkneliscie sie juz w jakims sklepie na takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 podobne do tych z Lanosa :-D Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:W: Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 hmm musze podjechac do salonu :-Dwczoraj szukalem godzine i nie moglem znalezc. Mieloch ma podobne wiec pewnie tam kupie jak nikt nic nie wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 www.moto-akcesoria.pl tam widzialem takie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:W: Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 niestety tam maja tylko doklejane na owiewke ja potrzebuje dokrecane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 przerobi sobie i po sprawie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 a popatrz na to --taka mala alternatywa :D http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70372146 ja o nich poczatkowo myslalem.. ale mam inne wydatki teraz, poza tym nie chce mi sie bawic z mocowaniem tego do owiewki, bo w cudowna tasme nie wierze. A bawic sie z zestawem srubek poki co mi sie nie chce. ale jak sie skusisz to daj znac na forum i koniecznie zrob zdjecia i zamiesc HOW-TO krok po kroku :) pozdrawiam & powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:W: Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Dokladnie, zadnej tasmy nie chce pozatym dziury juz sa w owiewce wiec szukam skrecanych. Allegro przegladam od miesiaca i jeszcze nie trafilem na takie.No nic za tydzien bede w Poznaniu podskocze go Mielocha zobaczyc jak to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekl Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 ja sie swoich wogole pozbylem przy okazji malowania :D dziury po kierunkach zostaly zaspawane...a kierunkowskazy przeniesione do lamp - w miejsce postojowek... ciekawe co na to policja :)jeszcze nie mialem okazji sprawdzic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 to zapodaj fote jak to wyglada - ciekawy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:W: Opublikowano 19 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Byłem u Mielocha. Beznadziejne te kierunki. Po pierwsze klosz jest za mały w stosunku do otworu jaki mam w owiewce. Po drugie mają zaczepy z tworzywa sztucznego, które wyglądają jakby za chwilę miały się odłamać. A po trzecie klosz jest biały a nie pomarańczowy :D Tak więc nadal szukam :? Ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=77112981 a moze te? wygladaja nie zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:W: Opublikowano 19 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Te są na taśmę więc odpadają. Pozatym do fazera średnio będą wyglądać.Jutro postaram się wrzucić fotkę jak chcę żeby to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Witam Pokombinuj z kierunkami od katamaranów ( tych co są na błotnikach ) napewno coś założysz owale mają chyba japońce popatrz w mieście będzie OK Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 ja bym zostawil kierunki na patykach bo z doswiadczenia wiem ze takich w moto za bardzo nie widacpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi