>DANIEL< Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ładne, może jakieś inne motocykle teraz zrobisz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Mi się tez podoba,musze sobie photo shopa ściągnąć. To nie jest tak hop ;) Wiem bo kolega sie tym powaznie bawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Mi się tez podoba,musze sobie photo shopa ściągnąć. To nie jest tak hop :P Wiem bo kolega sie tym powaznie bawi. Racja, ale próbować zawsze można. Ja kiedyś się troche uczyłem i nawet coś mi wychodziło ;) . Jak cos mi się uda zrobić to w weekend zapodam. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Pamiętaj że są różne lassa i do każdej czyności wybierasz inne i nie mów mi że zaznaczenie zajeło Ci 1godzine bo w to nie uwierze. Zaznaczenie trwa, a wstawienie karbonu to już 5 minNo faktycznie! Moja mama jest grafikiem komputerowym i zaznacznie takiego motocykla trwa naprawde niewiele. tyleze ona ma do dyspozycji Tablet Wacom'a, bo bez tego to nie ma roboty (przycisk w myszce ma tylko pozycje on/off, a piorkiem im mocniej nacisniesz tym linia grubsza!) Kurde chyba tez cos takiego pokombinuje tylko ze na KDX'ie (odrazu bede wiedzial co warto w zime robic a co nie ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 dajcie spokoj z programowaniem, lepiej bierzcie sie za swoje sprzety i je tuningujcie itp. itd ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 dajcie spokoj z programowaniem' date=' lepiej bierzcie sie za swoje sprzety i je tuningujcie itp. itd Wink[/quote']no jak ktos w przyszlosci chce zostac informatykiem :] to ja bym od teraz zaczynał, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 no jak ktos w przyszlosci chce zostac informatykiem :] to ja bym od teraz zaczynał' date='[/quote']no to chyba ze, ale to forum motocyklistow ,a nie informatykow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 eloelo właśnie mam zamiar zostać informatykiem :D. Tablet musze sobie sprawić jakiś coby łatwiej zaznaczać było i w ogóle bardzo ta zabawka jest pomocna prz grafice. Myślę, że w weekend przerobie jakieś moto, ale już nie tylko zmiana koloru :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomek Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 no mi sie podoba i czekam na nastepne projekty :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Wpadło mi w oko.Doby pomysł.Oby tak dalej! :P [ Dopisane: 14-12-2005, 22:12 ]Wpadło mi w oko.Doby pomysł.O by tak dalej! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 zamiast tableta możesz użyć palma tylko musisz go odpowiednio skonfigurować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi