EGON Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 jak w temacie, jakieś adresy telefony itp. :mrgreen: tylko jakaś dobra potrzebna bo zagramanice musi dojechać i wrócić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Wypożyczalnia Przyczep SamochodowychSławomir BoguckiKościuszkowców 76 - Warszawa(22)6132674 Posiadają 2 czy 3 przyczepki motocyklowe, stan techniczny ok , ceny też ok. Mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 A jak się sprawa ze STATOIL przedstawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 A jak się sprawa ze STATOIL przedstawia? Jak się przedstawia ? tak że nie mają przyczepek motocyklowych. ( przynajmniej w Wawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Ze STATOIL'em nie rozmawiamy. Chciałem wypożyczyć przyczepke z plandeką do przeprowadzki. Żadna z proponowanych nie miała sprawnego oświetlenia, lub nie było linki zabezpieczającej, plandeka przecieka... A koleś z personelu stacji był tak bezradny jak dziecko.Innym razem chciałem dwuosiową przyczepę o DMC 1000 kg. Okazało się ze nie dadzą mi lawety bo nie mam kategorii E. Pytam kierownika stacji czy zna przepisy, on twierdzi ze zna i na przyczepę powyżej 750 kg trzeba mieć B+E. Ręce mi opadły jak słuchałem debila. Polecam Boguckiego na Marysinie.www.bogucki.pl Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zależy gdzie kto ma bliżej i gdzie komu pasuje - ja mogę polecić jeszcze wypożyczalnię, na Okęciu, na ul. Szyszkowej sa21`31 przy Centrum Biznesowym. Przyczepa chyba 35 pln za dobę + 5pln za wypożyczenie pasa (1 szt.). Stan techniczny OK, choć mi ciężko wysuwała się rynna najazdowa z "miejsca spoczynku" oraz pasy były już lekko wymęczone. www.przyczepy-online.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabar Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Moge taka przyczepke zrobic lub sprowadzic z zachodu cena +/-2000 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoki Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zależy gdzie kto ma bliżej i gdzie komu pasuje - ja mogę polecić jeszcze wypożyczalnię' date=' na Okęciu, na ul. Szyszkowej sa21`31 przy Centrum Biznesowym. Przyczepa chyba 35 pln za dobę + 5pln za wypożyczenie pasa (1 szt.). Stan techniczny OK, choć mi ciężko wysuwała się rynna najazdowa z "miejsca spoczynku" oraz pasy były już lekko wymęczone. www.przyczepy-online.pl[/quote']w ostatni piatek wypozyczałem od nich przyczepke i wsio bylo ok. pasy i guma zapasowa 6 zl za dobe. jedyne co budzilo zastrzezenia to oponki... troche lyse ale obsluga itp ok. firma nazywa sie wiro http://www.przyczepy-online.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabar Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Moge ci taka sprzedac cena okolo 1500 zl uzywana z holandii zarejestrowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoki Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 najpierw chciales ok. 2tys, teraz juz tylko 1,5tys wiec moze za 1tys pojdzie?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi