O-L-O Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ladnie tam wy*eb*les olo Masz na myśli glebe na kole czy jak mało nie potrąciłem Enduroboja przednim kółeczkiem :?: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Jak chłopaki z Józefowa przyjadą do Ostródy to dopiero będzie film Czekamy z niecierpliwością na waszą produkcje :D Drugi filmik produkcja (O-L-O) moim zdaniem jest dużo lepszy jakościowo. Zwiastun mieliśmy troche niedopracowny :) Od kilku dni mamy nowy sprzęt,który kręci 640*480, a więc nowy film będzie w większej rozdzielczości. Tegoroczne materiały zostały wykorzystane, na nową produkcje musimy poczekać do wiosny ;) Co nie znaczy że sezon uważamy za zakończony :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Fajne. Szkoda że takie krótkie, ale dobre wykonanie i fajny materiał! Tak trzymać!! Pzdr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Filmik fajny. Szkoda ze nie wykorzystaliscie niektorych materialow z zwiastunu do pelnej wersji bo przejazdy przez row byly fajne i zakopywanie RX-a. Dzisiaj juz chyba bede mial serwer to jak chcecie moge wam wrzucic jak ktos znowu nie bedzie mogl sciagac z megaupload. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 megaupload<--beznadzieja sciaga mi z przetkoscia 7kb-10kb.... :D a co do filmu...PiKny;] trzymac tak dalej i dluzsze filmy krecic!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ladnie tam wy*eb*les olo Masz na myśli glebe na kole czy jak mało nie potrąciłem Enduroboja przednim kółeczkiem :?: :twisted: to co bys potracil enduroboja ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Hahaha, a dla mnie jest pozdro na filmiku ( a co do podkladu muzycznego to korzystajcie sobie spokojnie z naszych kawalkow bo to tylko reklama dla nas ) :mrgreen: . Nie no wg. mnie kawał dobrej roboty panowie! Fajnie ze sie zmienial podklad muzyczny bo jak przez 7 minut czasami leci ta sama piiosenka to sie nudno zaczyna robic :roll: . Ahhh az chce sie latac :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 O proszę, a któż to jest Ola? :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 no Olo po tym błotku to chyba czysciutki byłeś :) a filmik spoczko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Fajnie,fajnie i tak 3mać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 O proszę, a któż to jest Ola? Ola jest to moja najukochańsza siostrzyczka :) Bratnia dusza całego teamu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 O proszę, a któż to jest Ola? Mało tego, że ukochana siostra i bratnia dusza to jeszcze świetna skrzypaczka no i nasza MUZA która inspiruje ECM do działania =) no Olo po tym błotku to chyba czysciutki byłeś Heh sam sprawdź na www.bikepics.com/members/olo w dział RX 125 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 trzeba przyznac ze masz piekna siostre :) a jesli w dodatku jest taka swietna i kochana to tylko pozazdroscic. Niestety moja siostra nie jest taka kochana -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 No to ja się wam nie dziwię czemu takie fajne filmiki robicie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 w ktorych miejscach wy jezdzicie bo jeszcze nigdy was nie widzialem oprocz tego czerwonego skuterka :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi