Pompka Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) Do usunięcia. Edytowane 12 Grudnia 2006 przez Pompka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 a to ciekawe :cool: bo wlasnie dlatego zakupilem VTX-a 1300, bo ma 2x wieksza tarcze od Fat Boya i naprawde "zwalnia" duzo bardziej efektywnie :eek: ale pewnie sie nie znam.. :cool: VTX ma średnice tarczy o 2 cale większą ale za to ma zacisk 2 tłoczkowy , w H-D zaciski są (chyba?) 4 tłoczkowe. Kumpel miał VTX 1300 i strasznie narzekał na hamulce. Hamulce starego typu w Hd tez podobno były porażką, ale od 2000 czy 2001 roku nowe hebelki są całkiem niezłe (było o tym w któryms ŚM przy okazji testu Electry).Zwłaszcza, że jak komuś 2 tarcz mało to moze sobie kupić kit z 3 tarczą. Ktos tu miał Rocketa III i podobno ten motocykl wcale tak dużo nie pali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 RAFAL ja sobie swoje hamulce chwale mimo iz moglby by lepsze ale coz specyfika tego typu motocyklico do najlepszego w swojej klasie pewnie nie ale nie zamienilbym sie na zadnego z wymienionych przez was dotychczas :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druid Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Uważam że temat zaczął żyć własnym życiem, jeśli chodzi o mnie to decyzja zapadła i na 89% w przyszłym roku zdecuduję się na Harleya rocznik 2007 więc finansowo to decyzja na całe życię :crossy: , mam już za sobą jazdy testowe na softailu customie i road kingu classicu, i jeśli już mówimy o hamulcach to muszę przyznać że road king radzi sobie bardzo dobrze , softail i touringi mają na każdą tarczę po 4 tłoczki.Ale tak naprawdę to kupując choppera czy cruisera nie patrzy się pierwsze na hamulce , w moim wypadku to nie jest sprzet użytkowy gospodarstwa domowego, to nostalgia, pasja, marzenia i ...momencik obrotowy. :) A doskonałe heble mam w obecnym moto zrx 1200s (do sprzedania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi