Artur-ntv Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Witam Czy na forum sa uzytkownicy takich bucikow? Jak sie sprawuja w chlodne dni, a jak w upalach? No i najwazniejsze: czy sa faktycznie nieprzemakalne? Znalazlem w sklepie internetowym takie za 620zl (w innych kosztuja nawet 820!). Na amerykanskim eBayu kosztuja 133$. Czy sa warte tych pieniedzy? Bede ich uzywal do spokojnej turystyki szosowej + zwiedzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 No i najwazniejsze: czy sa faktycznie nieprzemakalne? Zawsze jak masz membrame gore-tex to jesteś na 99% pewny że bucik ci nie przemoknie . Ja też mam buciki z gore-tex i nie zdążylem ich jeszcze przetestować Ale powiem że na codzien chodze w obówiu z gore-tex i jestem piekielnie zadowolony :mrgreen: Są to buty z najwyższej półki Cena nie jest jeszcze taka zla Ja bym wziol :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gossy Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 WitamJezdze od roku w podobych - model Effex Goretex Alpiny i polecam, 100% nieprzemakalnosci i komfort w gorace dni, super jakosc, wygodne, mozna w nich normalnie chodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-ntv Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Dzieki za odpowiedzi. A jak wyglada Gossy kwestia nakladania i zdejmowania Twoich butow? Czy maja z boku rzep, pod nim zamek i to wszystko czy oprocz tego jakies dodatkowe uszczelnienia? Ps.Kraza sluchy o kosmicznie duzym spalaniu w duzym Zephyrze. Czy to prawda? Slyszalem, ze nie da sie zejsc ponizej 7l/100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gossy Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Dokladnie jest tak jak mowisz - ja mam jeszcze z tylu buta regulacje szerokosci na lydce - na poczatku ciasno wchodzily ale juz jest OK. Oprocz zamka i rzepa jest jeszcze czesc takniny z membrana, ktora jest polaczona na stale z reszta buta wewnatrz - to daje nieprzemakalnosc.Zefir 1100 palil niemalo :? , 9 literkow tez bylo do osiagniecia, na trasie spalanie okolo 6-8 zaleznie od predkosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi