żubr Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 ostatnio w necie znalazłem kolesia który sprzedawał serwisówki na CD :? za 25zł, a chce wymienic łańcuszek rozrządu i nie wiem czy warto inwestowac w cos takiego :?: co o tym sadzicie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Ja miałem servisówke od Dr ale po niemiecku i tam nawet nie było o wymianie. Zresztą znalazłem na jakims niemieckim forum manuala do DR.Zmiana łańcuszka nie jest trudna wieć chyba sobie poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 juz znalazłem manuala :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 z tym to raczej do dzialu mechanika 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi