Skocz do zawartości

Szukam Ludzi z Podlasia.

maeko
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jacek0707 mozet byc :icon_mrgreen: 15.03 mam wolne bo mysle ze te 40 nakejki ktore juz mam do soboty rozdam.Bede szukal autka z nalepkami :icon_mrgreen: To jeszcze tobie brakuje autka na bialostockich blachach do kompeltu :) pozdrawiam

Sluchajcie jak nie bedziecie mogli sie spotkac z jackiem0707 to wezme Wam nalepki a potem sie dogadamy i przekaze je Wam

Gość marcpol

Będę chętny na jakieś 15 sztuk. Termin mi odpowiada.

Lukass102 naklejki będą dopiero 15 Marca, więc 12 raczej nikt ich nie będzie w Białym miał.

Edytowane przez marcpol

no i po temacie...

proza życia...

Dzieciaki padły na zapalenie gardła, więc z wyjazdy nici.

Rampel, podaj mi na PW adres, wyślę Ci ok. 100 szt, chyba, że chcesz więcej. Wyślę pocztą. Sobotnia akcja niestety odwołana...

Moze Was dotankuję za kilka tygodni.

Ja.

Witam i goraco popieram akcje , mi koleszka ma dac te wlepy (wlepiam na firmowke i na prywatne auto)nie wiem skad on je wzial ale opcja jest potrzebna moze sieroty jak zobacza i przeczytaja to moze zaczna uzywac lusterek i mozgow podczas jazdy autem pzdr

dobra, dzisiaj mam luźniej w biurze, zaraz się za to zabiorę, więc dzisiaj wysyłkę. Sorki za zwłokę, naprawdę miałem zadymę w robocie. Wrzucę pomiędzy 100 a 150 - więcej nie wydolę, mam 500 sztuk, a obiecałem Wrocławiowi, forum TDM, sobie chcę zostawić na moje okolice z 50 sztuk. A Płocho jest już z kalejek wyzerowany...

Może przydarzy się jakiś dodruk, kto wie. Ja.

Reasumując - dzisiaj je wysyłam.

Witam wszystkich!

Mam pytanie - prośbę do kolegów z Białegostoku...

otóż znalazłem na allegro ogłoszenie sprzedaży bandita 600 z Białego:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M474352

mam pytanie czy ktoś może widział to moto, oglądał i może powiedzieć coś więcej na jego temat? szukam właśnie czegoś dla siebie, a niestety jeszcze słabo się znam na motocyklach, wiele ze zdjęć nie wyczytałem, jak na moje oko wygląda całkiem niezle :bigrazz:

poza tym nie mam żadnego znajomka, który znałby się na motocyklach i który pomógłby mi w oględzinach moto na żywo, tak więc zwracam się z prośbą do Was... :buttrock: może ktoś miałby chęć przejechać się do sprzedającego i zobaczyć moto?

Z góry dzięki za pomoc i ewentualnie czekam na Wasze opinie na temat motocykla, będę baaaardzo wdzięczny!

wysłałem około 120 sztuk. Wiem, że to niedużo, ale faktycznie 20 000 sztuk okazało się może nie kroplą w morzu potrzeb, ale na pewno nie zaspokoiło popytu. Gdyby faktycznie rozeszły się szybo - może jeszcze w jakiś sposób podratuję.

Co do dodruku... no to jest "grubsza" akcja. jedna naklejka to koszt około 1,50 pln, więc bez wsparcia sponsorów i zrzuty ogólnonarodowej będzie ciężko.

Zobaczymy, póki co - lewa w górze :icon_mrgreen:

Ja.