Anarch Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 jak nie jest najpiękniejszy??jasne że jest :)ale to rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi-ex Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 jak by sie sprawowała mz etz 251 na haśówce (wiem ze to morderstwo) na co by chorowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 ETZ 250 bo poprostu bedzie ci sie lepiej prowadziła, nie trzeba dbać o przednie koło które w 251 lubi "fruwac". Kanapa duza. Tarcza jest juz przeważnie w wszystkich egzemplarzach. Pozatym nielicz na to ze kupisz motocykl idealny;] Ja zawsze kupuje wraki bo przynajmniej sa tanie;] ETZ w staniedo do remontu kupisz za 700-800zł. Dołozysz 500-600zł i wieszczym jeździsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dari Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Właśnie mi się kiedyś strasznie podobała MZ 251. Ale później gdy zobaczyłem obok siebie te dwa motorki to wcale 251 niejest ładniejsza :icon_biggrin: A do posiadaczy 250 - da się to na gume postawić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Przy odrobinie wprawy dasie postawic nawet z gazu. Moja Ts/1 dasie postawic nawet z gazu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 ja bym brał etz 250 , 251 za mała Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi