TIJO Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ja wlasnie mam zamiar rozkladac moja dt. Bo jest do roboty kopniak i oczywiscie odblokowanie.Wiec narazie zakaczylem sezon . Ale wiosna do bedzie szalenstwo na maxa :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 hmmm u mnie pogoda swietna, troche ponad 0 stopni i snieg. Czego do szczęścia brak? Świecy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 czyzby wszyscy mieli przerwe z tego samego powody ?JA TO SAMO, CODZIENNIE ZAMIAST JEZDZENIA COS SOBIE DLUBIE jakie to smieszne jak sie czlowiek przyzwyczaji to nawet jezdzic nie musi wystarczy ze cos przy sprzecie porobi , no bo chyba nie ma wsrod nas takiej osoby ktora zamyka garaz w grudniu i otwiera w marcu :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 no bo chyba nie ma wsrod nas takiej osoby ktora zamyka garaz w grudniu i otwiera w marcunapewno nie ma, zawsze cos przy motorku porobic mozna, albo chociazby popatrzec :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Sezon na enduro się nie kończy' date=' ani nie zaczyna. On trwa wiecznie :D[/quote'] I własnie dlatego od jakiegs czasu chodzi mi po głowie kupno 2 motocykla -enduro/cross zeby troche w terenie posmigac - narazie niemoge sie zdecydowac co t obedzie za motocykl ale pewnie niedługo cos sie wykrystalizuje ps fajne fotki z zamkniecio-otwarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Pablox napewno ci sie spodoba :D. Ja tez mam wlasnie maly remoncik , jak tylko naprawie sprzeta, jade z kumplem ( rownierz na rx ale 125 ) i przeoramy cale okolice krk :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Ja też nie kończe sozonu choc powinienem zrobic przerwe na likwidację luzów w tylnim zawiasie, narazie to musi jeszcze poczekać.Jeśli nie przegnę na sobotnich baletach i pogoda się nie załamie to w niedzielę sypiemy ekipą na tor do Obornik obadać nowo usypana hopkę, podobno robiona pod katem FMX. 8O Juz się boję co to bedzie. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 ja pomimo dosc kiepskiej pogody i oczekiwania na nowe opony :-x jutro jade na poligon wyżyć sie za te 2 tygodnie bez motocykla, juz sie nie moge doczekac zwłaszcza ze troche popdało i wszędzie jest pełno błota :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 A ja ide wlasnie pojezdzic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 A ja ide wlasnie pojezdzic po ciemku? a no fakt Ty masz swiatla. U nas mroz ostry ,az sie odechciewa jezdzic :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 po ciemku? a no fakt Ty masz swiatla. U nas mroz ostry ' date='az sie odechciewa jezdzic[/quote']Nie bylo tak zle :Dtylko jedna gleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 ENDURO napisał:Ja już sezonik zakończyzłem 1 listopada od tamtej pory nie śmigałem' date='a zaczne dopiero gdzies w kwietniu to czemu tak wczesnie zakonczyles? a tak pozno zaczniesz??? Po sniegu tez troche trzeba posmigac [/quote']Z jednego powodu,trener miał operacje na kolano.A bez trenera ani rusz.Wszędzie gdzie jeździłem to samochód motory na przyczepke i tor itd.O w pobliżu mnie nie ma żadnych terenów. A cr stoi już na stojaku i czeka na nowe opony,łożyska do dzwigni wachacza,łożyska do kół,nowe klocki i regeneracja tylnego amortyzatora :? .Jak to zrobie to będe ją dopieszczał optycznie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 A bez trenera ani rusz.Wszędzie gdzie jeździłem to samochód motory na przyczepke i tor itd. To u mnie dziadek mama albo tata zastepuje trenera :twisted: a jak gdzies dalej to sie z jakims kolega biore :D pozdro p.s. czekaja mnie do zrobienia to samo co u ciebie + silnik i optyka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 To u mnie dziadek mama albo tata zastepuje trenera Aha mama Cie uczy jak masz w bandy wchodzi itp :-D :lol: Ja mam trenera co sam jeździ w motocrossie i enduro i przy okazji trenuje i mnie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 a moim trenerem jest bloto, ziemia i kamienie...jak mam z niumi bliskie spotkanie to znaczy ze cos zle zrobilem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi