Skocz do zawartości

fazer ze 200km

Rekomendowane odpowiedzi

napotkałem na takie oto ogłoszenie:

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=74634885

:)

nie wiem co to za machina i ile wyciąga ale z możliwością 250km to można chyba w kosmos odleciec... ;) hehe podobno w nackedach powyzej 150km/h niewygodnie sie jeździ... :P

witam :)

jakiś taki za bardzo pstrokaty ten fazer

przy mocy jaką fabrycznie ma duży fazer pozostał bym przy wydechu, filtrze i dyszach (podtlenek bym sobie odpuścił)

hehe podobno w nackedach powyzej 150km/h niewygodnie sie jeździ...
eeetam :twisted: - wystarczy się mocniej złapać kiery ;)

PS. z tego fazera to bym chciał tylko płóg i ten dodatkowy błotnik nad tylnym kołem, bo na takie "cóś" choruje 8)

POZDR.

• 1 miesiąc temu...

Jak dla mnie przesada. Nie chodzi tu o moc, ale o wygląd. Dla mnie kicz, ale ważne aby właścicielowi się podobał. Co do nitro w motorze to oddzielny temat do dyskuskusji. :buttrock:

:lol: PS.

A skoro rozbiermy gościowi moto to ja biorę cały zadupek z lampą i wydech.

ale z możliwością 250km to można chyba w kosmos odleciec... Very Happy hehe podobno w nackedach powyzej 150km/h niewygodnie sie jeździ...

Tam jest mowa o 250KM, a nie 250kmh :buttrock: Drobna różnica :crossy: Jak dla mnie sprzęt aż za mocno przerobiony, zbyt abstrakcyjny.

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

nie znam się i prosiłbym by mi ktoś to wytłumaczył (odnośnie tego fazera, ale i tak w ogóle)

ten fazer z tej aukcji:

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=74634885

może się podobac lub nie, ktoś włożył w niego kupę kasy i sporo pracy

ale

nie rozumiem dlaczego zniszczył to wszystko tą, sorry, ale... gó*nianą lampą!

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=80211324

Ani to nie wygląda ani nie świeci! korzyść z tej niby-owiewki jest taka, że jest dodatkowy element do czyszczenia i tyle...

link który podałem to pierwszy jaki szyko znalazłem, normalnie ceny tych "cudów" oscylują 160 - 200 zł

Jak ktoś wydając majątek na motocykl może kupić taką badziewną lampę i zniszczyć cały efekt?!

stać go na 10000 zł na rózne przeróbki a lampę kupuje "rowerową"?

jestem ciekaw jaki inne patenty obniżające cenę zastosowano - jakieś sprężynki z długopisów? podkładki z kapsli od butelek? włączniki takie jakich się używa w mieszkaniach do włączania światła?

oczywiscie to jest moje zdanie i godzę się z tym, zektoś może się z nim nie zgodzic.

ale z możliwością 250km to można chyba w kosmos odleciec... Very Happy hehe podobno w nackedach powyzej 150km/h niewygodnie sie jeździ...

Tam jest mowa o 250KM' date=' a nie 250kmh :buttrock: Drobna różnica :crossy: Jak dla mnie sprzęt aż za mocno przerobiony, zbyt abstrakcyjny.[/quote']Moc jak w maszynach MotoGp 8O

romekdth napisał:

Tam jest mowa o 250KM, a nie 250kmh  Drobna różnica  Jak dla mnie sprzęt aż za mocno przerobiony, zbyt abstrakcyjny.

Wiem że chodzi o 250 km, rozmawiamy o mocy a nie o prędkosci...

chociaz ta pewnie tez konkretna :buttrock: