kamperov Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 No nie wytrzymam! Muszę się pochwalić. Dziś na motobazarze w Poznaniu kupiłem buty Daytona touring star GTX. Wiedziałem że daytona to dobra firma, ale nie orientowałem się ile ten model kosztuje i jak zobaczyłem cenę 270 zł to mówię, czemu nie, przymierzyłem oba buty i kupiłem. Po przyjściu do domu sprawdzam w louisie a tam 250 euro takie same. Po prostu jestem w szoku pozytywnym no i oczywiście cieszę się jak diabli. Jeszcze cenę ztargowałem do 260 :P A teraz dlaczego tak tanio? Podobno wszyscy ludzie maja jedną stopę dłuższą od drugiej (minimalnie), u mnie jednak ta różnica jest nieco większa ok 1 cm. Zawsze jak kupuje byty jeden jest dobrze dopasowany a drugi o numer za duży. Przyzwyczaiłem sie już do tego. I juz wszystko jasne lewy to 43 a prawy to 44. Leżą po prostu wyśmienicie...oba :lapad: :P :evil: :notworthy: :-D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Gratulacje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Fuksiarz :P Z tego co pamiętam GTX oznaczało goretex w Daytonach także kapcie na serio porządne :lapad: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamperov Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 No ba. Goretex też mają. Teraz jeszcze tylko moto... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Teraz jeszcze tylko moto... To ty najpierw kapcie kupiłeś?Czyżbyś wychodził z założenia Bulsona, ze motocykliste poznaje sie po butach? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamperov Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Ogólnie to najpierw chciałem kupić kurtke, kask i rekawice. Ale za taką cenę tych butów nie kupić...to grzech przecież. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom. Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Gratuluje zakupu, cena fantastyczna a buty :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Gratuluje zakupu' date=' cena fantastyczna a buty :lapagora:[/quote']Zakupu? Toż to prawie rabunek w biały dzień :) Sam w sumie lepszy nie byłem. Sidi warte niecałe 800 kupiłem za 300 ;) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi