lewyp600 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Dzisiaj sie przejechalem i zauwazylem ze przy ok. 3-4tys kiedy odkrece manetke na maxa motorek ma chwile zastanowienia (tak jakby sie przylewal) i dopiero po chwili przyspiesza normalnie dalej. Moze to przez wydech bo mam puszke remusa i nie wiem czy poprzedni wlasciciel dokonywal regulacji po zalozeniu tego tlumika. Prosze o pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Jeździsz na trochę za niskich obrotach, to podstawowa sprawa. GXS600F nie będzie zapieprzał jak głupi po nagłym odkręceniu gazu z takich obrotów. Zresztą musiałbym to zobaczyć na "żywo" gdyż takie "dumanie" nie ma najmniejszego sensu. Może motocykl faktycznie ma jakieś przycięcie i tylko się czepiam (np. zasyfione gaźniki itp) :-). Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Moze to przez wydech bo mam puszke remusa Taki wydech pasuje do GSX 600 F =) ? Ile moze kosztowac kompletny wydech tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyp600 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Oryginalny wydech to 4-2 moj wydech jest kompletny i jest typu 4-1.Patrzylem na stronie remusa taki kompletny uklad i kosztuje ok 600 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 taki kompletny uklad i kosztuje ok 600 euro ojej! Ja za swoje moto dalem 700 E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi