Gość skuteczny Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 witam,mam z przodu w transalpie opone metzeler sahara, ale chce ja zmienić bo fatalnie pracuje na asfalcie a ja sie tym moto w teren nie zapuszczam, ucieka mi na ostrych zakrętach i bardzo fatalnie hamuje. co można załozyć do tego moto na przód do użytkowania na tylko na szosie??? tył mam michała t66x (rozmiar przodu:90/90/21) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 To tak jak ja 90/90-21.Ja mam DR 800 i obecnie zalozylem Metzelera Tourance.Sa one dobre na droge, w "teren" lepiej nie wjezdzac.Przyczepnosc jest dobra na suchym jak i na mokrym.Przebiegi maja byc dosyc duze(test) i to bylo dla mnie wykladnia przy kupnie.Tansza alternatywa sa opony Heidenau K 60,moj kumpel (DR 800)byl zadowolony lecz tyl wytrzymal tylko 7 tys.km.Nie wiem czy kupujesz opony nowe czy uzywane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skuteczny Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 też myśle że metzeler tourance bedzie dobry, ludzie chwalą wiec będzie git. jak nie znajde uzywki(na nową mnie niestać) to michelin t66x(używaka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skuteczny Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 kupiłem dziś na bazarze tourance prawie nówke, z założeniem i wyważeniem za 80zł. ale jak wyjeżdżałem to spadł mi gdzieś z kufra metzeler sahara którego zdjełęm :cry: coż... żyje sie dalej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gagee Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Też mam właśnie Metzelera Sahara i też niestety muszę zmienić (przód i... tył :cry: ).Ceny nowego Metzerera trochę mine odstraszyły, więc poszukałem po necie i znalazłem tańsze Mitas E-08 ( http://www.mitas.motocykle.pl/enduro.html ). A więc mam takie pytanie:Miał ktoś z Was może do czynienia z oponami tej firmy (Mitas) :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skuteczny Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 w maju pojedź do Łodzi na bazar i kup komplet metzeler tourance ew. t 66x michalin. za 200zł wyrwiesz prawie nówki na bank z wymianą i wyważeniem. michaliny szybciej sie zużywają i przód ząbkuje i trochę są śliskie na mokrych nawierzchniach. pozdro !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmir Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Cze....Mam pytanko co możecie powiedzieć o takich oponkach: Przód DUNLOP TRILMAX 3.00 - 21" 51 PTył Yokohama E - 700A 4.60 - 18 Są w niezłym stanie i nadają sie do jazdy bardziej szosowej chętnie zamienił bym się z kimś na jakieś opony bardzej terenowe np. Mitas by wystarczył oczywista w dobrym staniePozdr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skuteczny Opublikowano 18 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2003 michalin t66 lub anakee albo metzeler tourance. po co pchac sie w jakies dziwadla jak te mozna kupic na gieldzie prawie nowki za 80zl z wymiana i wywazaniem. POZDROWIENIA ZE SLONECZNEJ SZWECJI GDZIE ZDZIERAM W/W OPONKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi